Slik konverterer HDMI til NTSC

Slik konverterer HDMI til NTSC


HDMI (High-Definition Multimedia Interface) er et ukomprimert heldigitalt lyd / video-grensesnitt som utnytter en enkelt kabel. HDMI er i stand til å gi et grensesnitt mellom en lyd / video-kilde, for eksempel en set-top-boks, DVD-spiller, lyd-mottaker, digital TV eller monitor. Som en digital standard, er HDMI støttes ikke på eldre analoge TV som bruker NTSC, farge-TV-standarden vedtatt på midten av 1950-tallet i USA. NTSC angir oppløsning (ofte referert til som "Standard Definition") og bildefrekvens på signalet. Derfor er problemet med å konvertere HDMI til NTSC krever i samsvar med disse spesifikasjoner, å konvertere et digitalt signal til analog, og tilpasning av kabelen til en inngang på analog enhet vil akseptere.

Bruksanvisning

Koble NTSC TV

1 Koble fra TV og alle andre komponenter fra strømkilden.

2 Slik konverterer HDMI til NTSC

RCA-kabler for kompositt audio / video.

Sjekk om din TV vil akseptere kompositt lyd / video-inngang. Komposittvideo bruker en standard RCA-kabel for å gjennomføre videosignalet. Ytterligere to RCA-kabler er pålagt å bære stereo lydsignal. Hvis TV-apparatet vil godta en kompositt-tilkobling, vil du ikke trenger å bruke en RF-modulator.

3 Finn ut om din analoge enheten støtter S-Video-inngang. Som kompositt video, vil ytterligere to RCA-kabler bli pålagt å bære lydsignalet. Hvis TV mangler en inngang for lyd, kan du bruke en ekstern stereoanlegg for å spille av lydspor. S-Video er en standard definisjon analogt signal som tilbyr noen forbedring over RF og kompositt-tilkoblinger. Du trenger ikke å bruke en RF-modulator hvis du er i stand til å lage en S-Video-tilkobling.

4 Se etter en RF-inngang, som bruker en runde gjenget sylinder å motta vanlige koaksialkabler av den typen som vanligvis brukes av kabel-selskapene og over-the-air antenner. Dette er den mest vanlige inngangs støttes. I svært gamle enheter, kan det eneste alternativet være to antenneledninger. Om nødvendig, feste en tvilling bly adapter for å aktivere TV for å akseptere innspill fra en koaksialkabel.

5 Hvis en RF-tilkobling er det eneste alternativet, koble den ene enden av koaksialkabel til TV og den andre enden til utgang av en RF-modulator. Skyv F-kontaktene i de gjengede sylindere, slik at stiften i midten er satt inn i hull i toppen av sylinderen. Om nødvendig, feste kabelen ved å skru F-kontakt krager (noen F-kontakter er rett og slett presset på plass). RF-modulator vil gi kompositt eller S-Video innganger at TV manglet.

6 Koble enten en S-Video eller RCA videokabel til TV eller RF-modulator videoinngangen. Den viktigste faktoren for å vurdere i å gjøre valget mellom S-Video eller kompositt er som en er støttet av en utgang på high definition videoenhet eller HDMI til kompositt omformer. Hvis begge er støttet, kan S-Video produsere noe bedre resultater.

7 Koble de to lydkablene til RF-modulator eller din TV eller lydenhet.

Koble HD Device

8 Kontroller at HD video-enhet krever at du bruker HDMI-utgang. Mange video enheter støtter alternative kabler som kan være direkte støttes av NTSC TV. Hvis du er i stand til å koble S-Video eller komposittkabler, kan du ikke kreve ekstra adaptere. Koble til en HDMI-enhet til en NTSC TV krever "nedskalering" high definition signal, så det er ingen fordel å bruke en HDMI-kabel til dette formålet.

9 Fest den ene enden av HDMI-kabelen (hvis du bruker en) til high definition video output-enheten. Pluggen har en vinklet form som vil sikre riktig innsetting. Hvis du bruker og HDMI-kabel, trenger du en HDMI til kompositt video converter.

10 Koble den frie enden av HDMI-kabelen til en HDMI til kompositt video adapter som støtter sammensatte og / eller S-Video-utganger.

11 Koble den frie enden av S-Video eller RCA kompositt videokabel til den tilhørende videoutgangen på enten HD-enheten eller HDMI til kompositt video adapter.

12 Koble de frie endene av de to RCA-kablene til stereoutgangsportene på enten HD-enheten eller HDMI til kompositt video adapter.

1. 3 Koble alle komponenter til sine kraftkilder og sørge for at de er slått på. Din høydefinisjons Enheten er nå koblet til NTSC TV.

Hint

  • Kostnadene ved å erstatte de eldre fjernsyn kan være lavere enn kostnadene ved å kjøpe en lav HDTV som vil ganske sikkert gi overlegen video-utgang. Nyere TV kan også koste mindre å operere.
  • En gammel videospiller kan være i stand til å erstatte en RF-modulator, kan imidlertid nyere modeller har kopibeskyttelsesteknologi som vil forringe bildet hvis videoinngangssignalet kommer fra en DVD eller andre media player.
  • Denne prosedyren vil ikke tillate deg å lage kopier av HD-innhold som er beskyttet av en digital rights management ordningen. I tillegg til den åpenbare tilfelle av video-opptak, kan dette omfatte å dele utgangssignalet for distribusjon innenfor hjemmet.