Slik konverterer analog lyd Tape til iTunes i Microsoft

Slik konverterer analog lyd Tape til iTunes i Microsoft


Konvertering et bånd til et digitalt format kan bevare sin lydkvalitet samt gjøre den klar for overføring til bærbare musikkspillere. Utstyret for å overføre fra tape til datamaskinen er lett tilgjengelig, mens konverteringsprogrammer for datamaskinen kan lastes ned gratis.

Bruksanvisning

1 Koble lydkablene til audio ut-pluggene. De har en tendens til å være på baksiden av båndet dekk og har en venstre og høyre kanal (svarende til to kanter audio-tilkoblingskabelen)

2 Plugg den andre enden av lydkablene til tosidig enden av Y-konverter, og koble den ene enden til lydinngangen på datamaskinen (baksiden av skrivebordet, side av bærbar PC).

3 Last ned en lyd redigering program på datamaskinen hvis du ikke allerede har en. Audacity er et freeware program som er PC-kompatibel og bra for enkle oppgaver som lyd konvertering.

4 Start lyd redigering program og åpne opp et nytt spor. Trykk på "Record" i programmet, og "Play" på kassettspilleren. Lyden vil strømme inn i datamaskinen og vises i programmet som en visualisert lydbølge. Spill helheten av båndet, og slå den over til å fange den andre siden.

5 Trykk stoppe når båndet er tatt opp og lytt via lyd. På slutten av hver sang, klippe og lime den foregående lyd i en ny lydfil. Sørg for å navngi filen riktig sangtittel og lagre det som en wav, for høy lydkvalitet, eller en mp3. Begge formatene kan leses i iTunes.

6 Start iTunes (du kan laste den ned gratis fra Apple & # 039; s hjemmeside). Dra og slipp nylig opprettede lydfiler i programvinduet. iTunes vil legge dem til i biblioteket og de er tilgjengelige for avspilling og overføre til kompatible bærbare enheter (iPod, iPhone, for eksempel).