Slik konfigurerer GPS Proxy

GPSProxy er en Windows Mobile verktøy som fungerer som en mellommann for GPS-mottakere og programvare i Windows Mobile miljø. Verktøyet ruter data fra COM-porter med tilhørende GPS-enheter til GPS-programmer som er installert på Windows Mobile-enhet. Drift av programmet er ganske grei. Men hvis du er ukjent med å tildele COM-porter på din Windows Mobile enhet, er det noen grunnleggende konfigurasjons retningslinjer som kan hjelpe deg å få GPSProxy oppe og går.

Bruksanvisning

1 Start ActiveSync - du må laste ned og installere programmet hvis du ikke allerede har gjort det (se Ressurser). Koble Windows Mobile-enheten til datamaskinen via enhetens USB-kabel og la en liten stund for at enheten skal synkronisere med ActiveSync.

2 Last ned en kopi av GPSProxy og installere programmet (se Ressurser). Lukk ActiveSync etter GPSProxy har installert og deretter koble fra Windows Mobile enheten fra datamaskinen.

3 Trykk på "Start" -knappen på Windows Mobile enhet. Velg "Settings" fra Start-menyen. Trykk på "Tilkoblinger" fanen i Innstillinger-menyen og velg deretter "Bluetooth" alternativet under kategorien.

4 Sett Bluetooth GPS-mottakeren i tilkoblingsmodus. Trykk på "Legg til ny enhet" i Bluetooth-menyen for å koble GPS-mottakeren og mobilenheten. Legg merke til COM-portnummeret som er tilordnet Bluetooth GPS-mottaker.

5 Trykk på "Start" -knappen og velg deretter "Programmer" fra Start-menyen. Trykk på GPSProxy ikonet i Programmer-menyen for å starte GPSProxy.

6 Trykk på GPSProxy er "Tools" alternativet. Velg "Settings" fra "Verktøy" -menyen. Velg Start GPSProxy. Velg COM-port oppdrag fra rullegardinmenyen merket "GPS COM Port" i innstillingsmenyen Bluetooth GPS mottakeren.

7 Trykk på "Application" fanen i Innstillinger-menyen. Velg Bluetooth GPS-mottakeren er COM-port fra rullegardinmenyen merket "Application COM-port." Trykk "OK". Trykk på "Start" tilbake i programmets hovedmenyen.