Slik konfigurerer en Linksys SPA-2002

En Linksys SPA-2002, også kjent som en Sipura SPA-2002 er en analog telefon adapter eller ATA, som gjør det mulig å koble en analog telefon til Internett. Når du har Linksys SPA-2002 koblet til telefonen eller telefonene og datamaskinen som du vil bruke med systemet, må du konfigurere Linksys Sipura SPA-2002 for å få det til å rute samtaler mellom datamaskinens Internett-tilkobling og telefoner.

Bruksanvisning

1 Finn ut hva IP adresse Sipura SPA-2002 registreres automatisk når den ble koblet til datamaskinen ved hjelp av telefonen koblet til "Linje 1" port på SPA-2002. Tast fire stjerner (****) på rad, etterfulgt av "110 #." En elektronisk stemme leser IP-adressen som er registrert. Skriv dette tallet ned nøyaktig slik den er lest.

2 Åpne en nettleser på datamaskinen som er koblet til Sipura SPA-2002 og skriv inn IP-adressen du fikk fra telefonlinjen. Trykk på "Enter" knappen på tastaturet, og du blir overført til Sipura SPA-2002 konfigurasjonssiden.

3 Klikk på "Admin Login" knappen øverst til høyre på skjermen. Bytt til "Linje 1" -kategorien.

4 Angi proxy-serveren til tjenesteleverandøren for Linksys Sipura SPA-2002 inn i "Proxy" boksen under "Proxy og registrering." InPhonex, for eksempel, er "sip.inphonex.com."

5 Fyll ut navn, bruker-ID og passord under "Abonnent Information." Skriv inn ditt fornavn og etternavn for "Display Name", da dette er brukt for nummervisning. "Bruker-ID" og "Passord" boksene skal fylles ut med bruker-ID og passord som du opprettet da du registrerte deg med tjenesteleverandøren.

6 Trykk på "Send alle endringer" -knappen for å fullføre konfigurasjonen. For de fleste tjenesteleverandører, standardinnstillingene for Linksys Sipura SPA-2002 er fine og telefonsystemet skal kjøre glatt.

7 Gjenta konfigurasjonen på "Line 2» -feltet hvis du kobler mer enn en telefon til de Sipura SPA-2002 innstillinger. I de fleste tilfeller, kan den samme informasjonen legges inn i begge kategoriene, som de samme innstillingene gjelder både telefonlinjer.