Slik konfigurerer Bluetooth Adapter

Bluetooth-adaptere har sett en markant økning i popularitet de siste årene, blant annet fra bekvemmelighet og delvis fra lover som krever handsfree-enheter mens du kjører. Mange Bluetooth-enheter, for eksempel mobiltelefoner og hodesett, er også i stand til å koble til en datamaskin. Hvis datamaskinen ikke allerede er utstyrt for å kommunisere via Bluetooth, og deretter en Bluetooth-adapter, som ofte plugges inn i USB-porten, er et alternativ.

Bruksanvisning

1 Slå av Bluetooth-enheten.

2 Sett inn Bluetooth-adapteren inn i USB-porten på datamaskinen.

3 Trykk på "Avbryt" eller "Nei" hvis en automatisk installere vinduet vises når adapteren er plugget i. Det kan være bedre å bruke den medfølgende programvaren, som ofte kommer på en CD, enn integrert installasjons enheten. Hvis ingen programvare er tilgjengelig, deretter fortsette med datamaskinens automatisk installere.

4 Installer programvaren som anvist.

5 Klikk på Bluetooth-ikonet som vises på datamaskinens skrivebord. På en PC, bør det vises i nedre høyre oppgavelinjen. På en Mac, kan det vises i øvre høyre verktøylinje, i nærheten av flyplassen ikonet. Sett Bluetooth-innstillingen i synlig modus.

6 Slå på Bluetooth-enheten, og sett den i synlig eller sammenkoblingsmodus, å følge instruksjonene i enhetens bruksanvisningen. Enheten skal vises på dataskjermen. Datamaskinen kan også vises på skjermen Bluetooth-enheten. Om nødvendig, klikk på "Connect".