Slik kobler S9-HD Med iPhone

Den MOTOROKR S9-HD er en Bluetooth-aktivert HD-stereo hodetelefoner produsert og markedsført av Motorola Inc. S9-HD er fullt kompatibel med iPhone og lar deg styre din iPhone musikk og samtaler fra hodetelefonene. I tillegg musikken stopper å spille på hodetelefonene når en samtale kommer inn og starter igjen når samtalen er over. Før du kan bruke S9-HD med iPhone, må du koble til hodetelefoner med iPhone. Når du har koblet sammen enhetene, vil iPhone automatisk koble til S9-HD når hodetelefonene er slått på og plassert innenfor rekkevidde av iPhone.

Bruksanvisning

1 Trykk på den runde knappen på bunnen av din iPhone, og skyv fingeren som instruert til å låse opp iPhone-skjermen.

2 Trykk på "Settings" ikonet og velg "Generelt" alternativet. Trykk på "Bluetooth" og deretter på det blå "ON" -knappen.

3 Strøm på S9-HD-hodetelefoner. S9-HD vil automatisk gå inn i søkbar modus, og indikatorlampen på S9-HD vil vise en jevn blå farge.

4 Velg S9-HD fra søkeresultatene på din iPhone. IPhone vil forsøke å pare seg med S9-HD.

5 Skriv inn "0000" på din iPhone når du blir bedt om å angi passordet for S9-HD-enhet.

6 Vent mens iPhone og S9-HD fullføre paringsprosessen. Din vil motta bekreftelse på din iPhone når prosessen er fullført.

Hint

  • Dersom andre enheter er allerede sammenkoblet med S9-HD sørge for å slå av den andre enheten før du prøver å koble S9-HD med din iPhone.