Slik kobler en Sony Walkman Phone

Walkman linje med mobiltelefoner fra Sony Ericsson blander telefon teknologi med en bærbar musikkspiller. Først utgitt i 2005, har Sony Ericsson siden gitt ut over et dusin Walkman-telefoner. Selv om det er mange design for Walkman-telefoner, de alle har mange av de samme grunnleggende funksjoner. En av disse funksjonene er Bluetooth kompatibilitet. Når trekke opp en mobiltelefon til en Bluetooth-enhet, for eksempel et headset, både telefonen og enheten må være koblet til, eller sammen, til hverandre.

Bruksanvisning

1 Plasser enheten du vil pare med Walkman telefonen i "Paring" modus. Hver enhet har en annen prosess for å plassere enheten i "Paring" -modus, så gjennom brukerhåndboken for produktet.

2 Slå på Bluetooth på din Walkman-telefonen ved å velge "Innstillinger", "Tilkobling", "Bluetooth" og "Turn On". Dette vil begynne å kringkaste din Bluetooth-signalet og gir deg mulighet til å plukke opp signalet fra Bluetooth-enheten.

3 Søk etter Bluetooth-enheter ved å velge "Innstillinger", "Tilkobling", "Bluetooth", "Mine enheter" og "ny enhet." Telefonen vil returnere en liste over tilgjengelige Bluetooth-enheter.

4 Velg enheten fra listen, og angi passordet i enheten litteraturen for å fullføre sammenkoblingen din Walkman til enheten.