Slik kjører Android på en Samsung Focus

Slik kjører Android på en Samsung Focus


Android-operativsystemet, bygget rundt en fleksibel og allsidig program nettverk, kan kjøres på smarttelefoner som kjører operativsystemet Windows Mobile, som for eksempel Samsung Focus. Det er ikke emulert og ikke kjøre i Windows-operativsystemet.

Bruksanvisning

1 Slå på Samsung Focus og koble den til datamaskinen ved hjelp av USB-dataoverføring kabelen som fulgte med telefonen.

2 Åpne nettleseren, gå til sourceforge.net/projects/androidhtc/files/2010-02-20/~~V og klikk på "haretinstall.zip" linken for å laste ned arkivet til datamaskinen. Pakk ut haretinstall arkivet på harddisken. En mappe som heter "andboot" inneholder haret.exe, vil bli opprettet zImage, initrd.gz og default.txt filer.

3 Kopier hele andboot mappen til roten av din Samsung SD-kort. Kontroller at de haret.exe, zImage, initrd.gz og default.txt filer er inne i andboot mappen på SD-kortet. Android er ute av stand til å kjøre uten at noen av disse filene.

4 På nettleseren til å gå til filecrop.com/1.25-v32kernel.zip.html~~V og klikk på "1.0-v32kernel.zip" linken for å laste ned Android operativsystem. Lagre filen på harddisken og gi den nytt navn som "androidinstall.tar." Kopier androidinstall.tar til andboot mappen på SD-kortet.

5 Koble Samsung Focus smarttelefonen fra datamaskinen; bruke sin filbehandler for å navigere til andboot mappen på SD-kortet og kjøre Haret kjørbar.

6 Velg alternativ en å installere Android operativsystem. Velg "Ja" for å tørke og installere systemet. Velg "Ja" for å tørke og installere dataene. Merk at dette ikke vil endre operativsystemet Windows Mobile, og vil ikke endre din NAND.

7 Velg alternativet ni å slutte og starte Samsung Focus. Telefonen vil kjøre Android-operativsystemet, men bare frem til neste omstart. Hvis du starter telefonen, vil den starte bare operativsystemet Windows Mobile.