Slik installerer TV antenne Outlets

Coax kabler bringe TV-signaler fra TV-antennen til TV, plugge inn i coax kontakten plassert på baksiden av TV-en. Du har sikkert sett installasjoner hvor en kabel kommer inn i rommet i et hull under trim eller gjennom gulvet. Men det er en bedre måte å gjøre jobben. Installer en TV-antenne uttak veggkontakten for en renere, mer profesjonelt utseende.

Bruksanvisning

1 Bruk et verktøy kniv til å skjære gjennom ark rock i området der du vil installere veggkontakten. Skjær et hull som er 1,5 inches bredt og 3,75 inches høy.

2 Skyv en cut-i el-boksen inn i hullet inntil alle sider av den elektriske boksen er inne arket rock. To festebraketter på den elektriske boksen vil holde ut litt lenger enn resten av boksen fordi det er der du vil koble uttaket plate på slutten av prosessen.

3 Trekk coax kabelen som går til det rommet bak veggen gjennom elektriske boksen. Du trenger ikke mye slakk, akkurat nok til å gjøre en solid tilkobling til coax kabelkontakten.

4 Fest koaksialkabel kontakten på baksiden av veggkontakten med en skiftenøkkel.

5 Koble veggkontakten til veggen ved å skru den inn i festebrakettene på din cut-in elektriske boksen.

6 Plugg den ene enden av en koaksialkabel til veggkontakten, og den andre enden av coax-kabelen til TV for å sende TV-antennen signalet fra kontakten til TV-en.