Slik installerer Trommelbremser på en 1995 Chevy Truck

Slik installerer Trommelbremser på en 1995 Chevy Truck


1995 Chevy lastebilens trommelbremser hindre at bakhjulene ruller. Den bakre bremseskoen sammenstilling komprimerer til den indre overflaten av bremsetromler. Når bremseskoene er helt komprimert til bremsetromler, kan hjulene ikke lenger kan dreie. Bakbremsene består av bremsesko, bremsesylinder og bremsefjærene. Skift bremseskoene før skoene 'tykkelse når mindre enn 1/8-tommers.

Bruksanvisning

1 Trekk 1995 Chevy lastebil på et plant underlag og slå av motoren.

2 Plasser bremseklosser foran og bak forhjulene.

3 Løsne hver av de slepe nøtter fra bakhjulene ca en fjerdedel av en sving med et dekk verktøy.

4 Jack baksiden av lastebilen opp høyt nok for bukker. Plasser bukker under riktige bakre jekkpunkter. Senk bilen trygt på toppen av tribunen og la jack oppreist.

5 Ferdig med å fjerne alle de slepe nøtter fra begge hjulene. Trekk hjulene av navene og plassere dem flatt ned i nærheten av der du arbeider.

6 Flytt til bakre førersiden hjulnavmontasjen og fjerne bremsetrommelen ved å trekke ut på trommelen med hånden. Dersom trommelen er fast, trykker du på baksiden av trommelen med den håndholdte slegge mens du slår på hjulnavet til trommelen er løs nok til å fjerne. Trekk trommel av og plassere den på overflaten.

7 Finn de to øverste bremsesko returfjærene på toppen av bremseskoene. Fjern returfjær med en fjær flytting verktøyet.

8 Finn hodet av hver fjær festeklipset som er plassert på hver brems sko. Klemmene er omtrent halvveis ned hver bremse sko. Bruk våren holde fjerning klipp verktøy for å fjerne klippet, holderen og våren. Vri verktøyet mot klokken for å trekke klipp fra hver sko. Trekk klemmen og holderen ut gjennom klippet holderen hull og fjerne våren ved å trekke den ut fra innsiden av hver bremse sko.

9 Spre hver brems sko og trekke dem begge rett av hjulnavet. Plasser bremseskoene på bakken. Installer alle de nye bremse skoen tilbehør på de nye bremseklossene.

10 Plasser de nye bremseskoene på hjulnavet og sett de to øverste bremsesko returfjærer. Også feste holde fjærer til stopperne innsiden av hver bremse sko.

11 Skyv trommelen tilbake over de nye bremseskoene. Skyv hjulet på hjulnavet og skru lug nuts på ørene. Trekk til hjulmutrene ned til hjulnavet begynner å snu. Gjenta reparasjon på den andre siden av trucken.

12 Jack baksiden av 1995 Chevy lastebil opp og fjerne jack stands. Senk bilen til bakken og ta ut kontakten. Fullfør stramme lug nuts ned stramt med dekk verktøyet.

Hint

  • Inspiser innsiden av bremse trommer for slitasje eller grooving. Dersom slitasje eller grooving er overdreven, erstatte brems trommer.
  • Hvis den nye bremseskoen kit ikke kommer med alle de bakre brems skoen tilbehør, kan du bruke de samme bremse tilbehør som fulgte av de gamle bremseskoene hvis de er fortsatt i god stand.
  • Vær forsiktig når du arbeider i nærheten av eller under noen kjøretøy som er på toppen av jack stands.