Slik installerer TomTom Maps på et SD-kort

Slik installerer TomTom Maps på et SD-kort


TomTom kartene er digitale kartløsninger utviklet for PND (Portable Navigation Devices) og PDA og programvare for smarttelefoner. Siden disse enhetene ofte har et utvidbart minne slot for SanDisk minnekort, laster ned og installerer en TomTom kart for bruk på din nåværende posisjon, eller for en kommende tur, er en ganske enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer TomToms HOME programvare hvis du ikke allerede har det på datamaskinen. Denne programvaren gjør det mulig å installere (og senere oppdatering) TomTom kart.

2 Sett inn SD-minnekortet i navigasjonsenheten, og koble enheten til datamaskinen med den medfølgende USB-ledningen. Slå på enheten. Du vil få feilmeldingen "ingen kart funnet." Dessuten vil datamaskinen gjenkjenne det som "Flyttbar Media" drive på som du kan dra og slippe snart-å-være-ned TomTom kartet.

3 Klikk på "Change Device" fra "Devices" drop-down menyen i TomTom HOME-programvaren og endre standard tilgangspunkt fra internminnet til minnekortet.

4 Gå til TomTom-nettsiden og klikk på "Maps" -kategorien. Klikk "nedlastbare kart." Velg navigasjonssystemet enheten fra rullegardinmenyen. Deretter velger du det kartet du ønsker å kjøpe og laste ned dvs. et kart over et land / lokalitet i Amerika, Europa-Midtøsten-Afrika eller Australia-New Zealand-Asia.

5 Klikk på "Kjøp nå" og deretter "Fortsett til kassen." Skriv inn din betalingsinformasjon, og når dine detaljer er bekreftet, laste ned din nyinnkjøpte TomTom kartet til datamaskinens skrivebord

6 Dra og slipp kartet lastet ned på "Flyttbar Media" drive-ikonet på skrivebordet på datamaskinen. Dobbeltklikk deretter på "Flyttbar Media" stasjonsikonet for å vise innholdet, som nå burde inkludere kartet lastet ned. Dobbeltklikk på kartet filen for å starte TomTom HOME og fullføre installasjonen.