Slik installerer sylindere i Hydraulics

Selv om metodene som brukes til å installere sylindere i suspensjon for å støtte et hydraulikksystem vil variere fra bil til bil, det er et halvt dusin vanlige opphengstyper som er standardisert installasjon teknikker. Hvis du har en solid akseloppheng, en A-arm, stabilisatorstag, bladfjær, strut eller hengebro suspensjon, vil du finne at du kan installere sylindere ved å følge noen relativt enkle grep.

Bruksanvisning

1 Mount sylindere oppå lavprofil fjærene hvis du har en solid akseloppheng. Feste en skive på toppen av hylsen i sylinderen slik at sylinderen presser opp mot rammen når den fylles med olje. For å lette uhindret passering av sylindrene, vil det trolig være nødvendig å skjære bort noe av metall i bagasjerommet.

2 Feste sylindrene til de skruefjærer i en A-arm (eller I-bjelke) suspensjon ved boring 1,5 tomme hull i suspensjonen bolle ved det punkt hvor sylinder skjærer med smultring. Sylindrene skal være orientert på om en 15-graders vinkel, og peker oppover og innover, og festet på plass med skruer gjennom bolle hull.

3 Forvent at stempelstangen for en torsjonsfjæring sylinder mount kommer pre-boret. Bare orientere sylinder med sin cap vendt opp, og fest den til spiralfjær som stikker opp i sjokk tårnet. Deretter forsterke støt monteringsbraketten ved sveising av en metallplate til den.

4 Bruk en ramme mount og en bladfjær braketten til å feste sylindere til en bladfjær suspensjon. Sylinderen skal gå gjennom rammefestet, med lokket toppkant berører undersiden av rammefestet. Sylinderen cap vil også presse mot spiralfjær, og du må legge ved en bladfjær festet til bunnen av spiralfjær for å sikre sylinderen presser mot sitt stempel på riktig måte.

5 Installer hydrauliske sylindere til en strut suspensjon ved sveising originalspankulere platen til suspensjon våren. La den avkjøles, og deretter hakk spankulere huset ca 2 inches slik at sylinderen du installere i boliger, som vil hvile rett, ikke skyve under bunnen av strut boliger. Forsterk sylinder, om nødvendig, og husk at hver bil produsenten spankulere suspensjon er forskjellige, og du må kanskje bruke en annen metode - som en profesjonell kan lære deg - avhengig av merke på bilen din.

6 Bolt hydraulikk sylinder aksel til aksel rør hvis du har en coil-over suspensjon, og sveise en sylinder til begge sidebrak av en kjede bro suspensjon. Kjedebroen og spiral-over suspensjoner er vanskelig å installere sylindere på, men LayItLow.com gir en detaljert forklaring av prosessen, inkludert diagrammer (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Følg alltid riktige sikkerhetspraksis når du arbeider med biler og skarpe skjærende verktøy. Hvis du ikke er trygg på din mekanisk eller teknisk evne, forlate jobben til en profesjonell.