Slik installerer SnowCover Pro for en iPod Touch

SnowCover Pro er en tweak som kan installeres på iPhone, iPad og iPod Touch-enheter via Cydia app store. Cydia app store installeres automatisk på iOS-enheter som er jailbroken. Etter å ha installert SnowCover Pro, vil du være i stand til å kontrollere musikkvolumet og veksle mellom forskjellige sanger ved hjelp av touch-bevegelser fra låseskjermen. Installasjonen gjøres i to deler: installere Winterboard app, deretter installere SnowCover Pro app.

Bruksanvisning

Installere Winter

1 Åpne Cydia app fra springbrett.

2 Trykk på "Søk" -fanen nederst på skjermen. Skriv "Winterboard" i søkefeltet, og trykk deretter resultatet med Apples App Finder logo ved siden av den. Dette vil ta deg til en ny skjerm, med mer informasjon om Winterboard app.

3 Trykk på "Install" -knappen i øvre høyre hjørne av skjermen. Denne knappen vil da automatisk slå inn en "Bekreft" -knappen. Trykk "Bekreft" for å starte installasjonen.

4 Trykk på "Reboot Device" -knappen som vises på skjermen når installasjonen er fullført.

Installere SnowCover Pro

5 Åpne Cydia app fra springbrett.

6 Trykk på "Søk" knappen nederst på skjermen, og skriv "SnowCover Pro" i søkefeltet. Trykk på resultatet som sier "BigBoss" under den.

7 Trykk på "Install" -knappen i øvre høyre hjørne av skjermen. Denne knappen vil da automatisk slå inn en "Bekreft" -knappen. Trykk "Bekreft" for å starte installasjonen.

8 Trykk på "Return to Cydia" -knappen som vises når installasjonen er fullført.

9 Åpne Winterboard app fra springbrett, trykk deretter "Velg Temaer" -knappen. Dette vil ta deg til en side av temaer, en av dem var nettopp installert når du installerte SnowCover Pro app, kalt "SC Pro Diamond sak."

10 Trykk på "SC Pro Diamond case" tema, slik at det vises et merke ved siden av seg. Trykk på "Winterboard" -knappen øverst i venstre hjørne av skjermen for å gå tilbake til Winter hjemmesiden.

11 Trykk på "respring" -knappen for å tilbakestille springbrett. SnowCover Pro er offisielt installert.

12 Åpne en sang i Musikk-applikasjonen som har kunstverk. Begynn å spille sangen, og deretter låse skjermen. Låse opp skjermen, og bruke gest-baserte kontroller mens låseskjermen er fortsatt aktivert. Sveip til høyre eller venstre for å veksle mellom sangene. Sveip opp eller ned for å øke eller redusere volumet på musikken.

Hint

  • The BigBoss depotet er en standard depot som kommer med Cydia. Andre apps lastet ned via Cydia kan kreve en annen kilde som skal legges, men SnowCover Pro ikke.
  • Jailbreaking er ikke ulovlig, men det vil gjøre enheten din Apple garanti.