Slik installerer Rustbremseslanger på en gate Rod

Flettet stål bremseslanger gi en gate stang en kvalitet ferdig titt under vognen, selv om du kan være den eneste som vet det. Etter forbedrer hastigheten og kraften i kjøretøyet og oppgradering av håndtering, rustfritt stål bremseslanger bedre bremsefølelse med en fastere bremsepedalen. Rustfritt linjer ikke flex og utvide så mye som gummi bremseslanger, som lar bremsevæske for å opprettholde en mer konstant press. Prosessen med å installere rustfritt stål bremseslanger, varierer avhengig av den aktuelle bilen, men er en relativt enkel fremgangsmåte.

Bruksanvisning

1 Løsne hjulmuttere for alle fire hjul. Løft bilen med et gulv jack og støtte den på bukker. Løft det ene hjørnet av gangen inntil alle fire hjørner støttes. Ferdig med å fjerne lug nuts og hjulene.

2 Finn bremseslanger. Den ene enden avsluttes ved bremsekalippernes på rattet og den andre enden trådene i den harde linjen som kommer fra det brake master sylinder. Spray brems renere på bremsen og nærliggende deler og tørk ned slik at de er fri for smuss og olje.

3 Slipp maskinvare som fester bremsen linje til caliper med en linje skiftenøkkel. Linjen kan skru rett inn i caliper eller den kan festes med en banjo montering som må løsnes og fjernes med en skiftenøkkel. Det kan være en låsemutter som strammer mot mutteren på enden av bremse linje som må løsnes også.

4 Koble bremsen linje fra bøylen. Bremsevæske vil renne ut, så tørker det opp med en fille og sørge for at ingen av væsken kommer i kontakt med maling, som det vil spise malingen unna. Frakoble bremseledning i den motsatte ende på samme måte.

5 Tørk av caliper og slutten av den harde linjen hvor bremsen linjen installeres med brems renere og en fille.

6 Tre nye rustfritt stål bremseslange på bøylen, slik at det ikke er installert skjevt. Tre den motsatte ende av bremseledning på hard linje. Stram hardware i begge ender med linjen skiftenøkkel. Stramme låsemutteren mot mutteren ved enden av bremseledning.

7 Gjenta fremgangsmåten over for de resterende hjørner av kjøretøyet. Baksiden av bilen kan bare bruke en flettet stål bremseslange som strømmer inn harde linjer som deretter går til caliper. Ta kontakt med en workshop manual på din bestemt merke og modell for detaljert veibeskrivelse.

8 Luft bremsene i henhold til produsentens anbefalinger. Fest den ene enden av en slange til lufteventilen på bøylen og senk den andre enden av slangen i en beholder med bremsevæske. Har noen pumpe bremsene til det ikke er luftbobler og stram lufteventilen. Gjenta for alle fire hjørner av bilen til pedalen føles fast. Sjekk alle bremseslanger for lekkasjer. Installer hjulene og senke bilen til bakken.