Slik installerer Music for en E71

Nokia E71 er en smarttelefon med fullt QWERTY-tastatur. Du kan installere musikk på E71 på en rekke måter. Du kan laste ned musikkfiler direkte fra Internett til telefonen din. Andre muligheter er å overføre musikkfilene fra PC-en til telefonen via Bluetooth eller USB-kabel.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -knappen på E71 og klikk på "Programmer" for å laste ned en musikkfil. Åpne "Ovi" i "Applications" sub-menyen. Nokia Ovi Store vil lansere i nettleseren. Skriv inn navnet på musikkfilen som du ønsker å laste ned i den øverste søkefeltet. Klikk på "Last ned" knappen ved siden av musikkfilen. Vent til musikkfilen til slutt overføre til telefonen. Noen sanger må kjøpes før de kan lastes ned til telefonen fra Ovi Store. Du kan bruke kredittkort til å gjøre kjøpet.

2 Koble USB-kabelen som fulgte med telefonen til en USB-port på PC-en for å overføre en fil via USB. Sett den andre enden i telefonens USB-port. Vent til Windows for å finne enheten. Klikk på Windows kulen og klikk på "Computer". Naviger til mappen der musikkfilene er lagret. Marker musikkfilene du ønsker å overføre og trykk "Ctrl" og "C" for å kopiere filene. Åpne telefonen kjøring under listen over eksterne lagringsenheter som vises i "Computer". Åpne mappen der du vil overføre musikkfiler, for eksempel, "Songs" -mappen på telefonen. Trykk "Ctrl" og "V" for å lime inn filene.

3 Trykk på "Meny" -tasten og gå til "Innstillinger" sub-menyen for å sette opp en Bluetooth-overføring. Open "Tilkobling" og velg deretter "Bluetooth". Angi Bluetooth som "On". På datamaskinen, gå til musikkfilen som du vil overføre til telefonen. Høyreklikk filen, og klikk "Send til" og deretter "Bluetooth". Vent til datamaskinen for å søke etter andre Bluetooth-aktiverte enheter i omgivelsene. Telefonen viser i søkeresultatene. Hvis du har angitt et navn for telefonen, ser det med det navnet. Ellers viser det som E71. Dobbeltklikk på telefonen ikon. Skriv inn en passkode, for eksempel "0101," når du blir bedt om, men gå inn i samme pass koden på både telefonen og PC-en. Musikk filoverføringer til telefonen.