Slik installerer Memphis høyttalere

Memphis Car Audio produserer et bredt spekter av bilens høyttalere og forsterkere. Memphis høyttalerne er bygget for høy effekt bil lydprogrammer og brukes vanligvis i forbindelse med ettermarkedet bil mottakere og forsterkere. Installere Memphis høyttalere er en fellesoperasjon, men --- metoden du bruker til å installere Memphis høyttalerne kan brukes til alle merker av ettermarkedet bilens høyttalere.

Bruksanvisning

1 Fjern en 1/2 tommers av isolasjon med et sett av wire strippere fra endene av høyttaler ledningen fører som festes til Memphis høyttaler.

2 Skyv den sylindriske enden av et lysbilde terminal over nakne enden av positiv høyttalerledningen bly. Dette høyttaler ledning ledelsen vil være rød eller merkes med et sett med "+" merkene. Plasser kjevene til en krympeverktøy over glide terminal og krympe sylinderen på bare wire.

3 Skyv den sylindriske enden av et lysbilde terminal over nakne enden av negativ høyttalerledningen bly. Dette høyttaler ledning ledelsen vil være svart eller merkes med et sett med "-" merker. Plasser kjevene til en krympeverktøy over glide terminal og krympe sylinderen på bare wire.

4 Skyv glide terminalen på den positive høyttalerkabelen lede på den positive høyttalerterminalen tappen på baksiden av høyttaleren. Denne kategorien er merket med en "+" -merket. Skyv glide terminalen på den positive høyttalerkabelen lede på den negative høyttalerterminalen tappen på baksiden av høyttaleren. Denne kategorien er merket med en "-" -merket.

5 Plasser høyttaleren i høyttaleren monteringsåpningen i bilen, og sikkert med skruene som følger med høyttaleren.