Slik installerer lastebil eksos bremser

Slik installerer lastebil eksos bremser


En flott måte å få flere miles av ut hvert sett av dyre rotorer og bremseklossene er å legge til en eksosbrems i lastebilens bremsesystem. En eksosbrems er en sommerfugl ventil som begrenser utvisning av gasser fra motoren når du er i bruk. En eksosbrems vil redusere turtallet av en motor ved å skape et mottrykk i avgassystemet som senker kompresjons inne i motoren selv. Ved å senke motorens kompresjon, du umiddelbart redusere hastigheten uten å bruke den eksisterende bremsesystemet for å utføre denne oppgaven. Du kan bruke mindre penger på bremsene ved å lære å installere dette kraftig oppbremsing verktøyet.

Bruksanvisning

1 Fjern jordforbindelse fra negative innlegg av lastebil batteri. Løsne den negative klemmen fra batteriet med riktig lukket ende eller umbraconøkkel. Bind ned den negative batteriledningen, bort fra batteriet, for å unngå kortslutning eller elektrisk støt når du installerer en lastebil eksosbrems.

2 Finn fabrikken gummimaljen som beskytter plastrøret (som inneholder kontroll ledninger) som kommer fra motorrommet inn i kupéen, gjennom brannmuren under rattet. Bruk en skrutrekker til å fjerne det grommet. Deretter demontere den nedre dashbordet. Fjern de to skruene som fester nedre dashbordet til lastebil og lagre dem for reinstallasjon senere. Den øvre delen av nedre dashbordet er sikret med to klippene du slipper ved å trekke forsiktig tilbake på øverste hjørnene på nedre dashbordet. Send ledningene til strømbryteren, datamaskin kontrolleren og gasspedal sensoren gjennom brannmuren inn i kupéen, ved hjelp av åpningen du opprettet da du fjernet gummitetningen i brannmuren.

3 Sikre datastyrt bremsekontrollboksen, strømbryter og hastighetsregulering i kupeen av lastebil. Datamaskinen kontrollboksen bør plasseres ute av syne under dashbordet, og strømbryteren bør plasseres i et lett tilgjengelig sted for rask tilgang mens du kjører. Kjør ledninger til hver komponent og koble til med den mannlige og kvinnelige adaptere som følger med bremsesystemet. Fullfør passasjerrommet ledninger ved å koble systemet til lastebilens sikringsskap. Ligger bak i nødbremsen pedalen, må eksosbrems kobles inn i riktig sikring for å fungere korrekt. Se i eksosbrems manual for riktig posisjon (Pin E5, D5, E5, F5, F6). Akseleratoren sensoren er installert i eksisterende gasspedalen montering via en wire "T" klemme Skjøt inn i bremselys ledningene, slik at maskinen kan spore gasspedalen under bremsing. Sett på dashbordet med fabrikk klemmer og skruer.

4 Finne kjølevæsketemperaturføler som er plassert på toppen av motoren, nær den fremre og vanligvis bak den oljetilførselsrøret. Kjør eksosbrems ledningene som ender i kjølevæsken sensorkontakt til stedet. Bytt fabrikken sensor med eksosbrems sensor. Pass på at du ikke skader kontaktene. Alltid forsiktig vrikke og massere noen kontakter som er vanskelig å skille. Rense skitne ledninger før du prøver å skille fabrikk tilkoblinger. Koble fabrikken sensorlednings til eksosbrems ledningsnett som har adapter for å motta denne forbindelse.

5 Fjern fabrikken luftboksen og filtrere for å få tilgang til basisplaten av luftboksen. Løsne, men ikke fjern, bandet klemmer som fester luft inntak rør til inntak manifold, og koble rørene ved hjelp av riktig skrutrekker. Fjern luftfilterboksen og inntak rør i ett stykke og ta vare på reinstallering. Ta av luftboksen bunnplate ved å løsne festeskruene som fester det til lastebil. Mark og bore tre 3/8-tommers hull som skal brukes til å sikre airbrake kompressoren inne i motorrommet. Fest kompressoren til luftboksen bunnplate ved hjelp av bolter, skruer og skiver. Sett på luftboksen bunnplate med kompressoren tilkoblet; være sikker på at kompressoren er i en god posisjon. Nå kan du koble den pneumatiske slangen til uttak av kompressoren ved å skyve slangen inn i push og låse slangen. Sett på luftboksen, slik at luftslangen ender slik at de er lett tilgjengelig når det trengs. Drive kompressoren ved å koble strømforsyningen ledningen til batteriet koblingsboksen, og koble den til bremse-ledningsnettet ved hjelp av medfølgende eksos-bremsesystem kontakter.

6 Klipp ut en del av eksisterende eksosrøret stort nok til å romme eksosbrems-tube kroppen over girkassen tverrbærer under lastebilen. Dette stykket er skåret fra baksiden av en fire-bolt flensforbindelse som er plassert i eksos-systemet, under kupeen. Ved hjelp av eksos bandet klemmer, installere eksosbrems slangen inn i feltet ved å fjerne den gamle delen av fabrikken eksosrøret. Stram klemmene med riktig moment så klemmer forsegle eksos-bremseslangen på den eksisterende fabrikken eksos. Deretter forsegle eksosanlegget på fire-bolt flens ved hjelp av den medfølgende flens pakning og stramme flensmutrene til 30 lbs. dreiemoment. Kjør eksos-bremse pneumatiske luftslangene fra kompressoren til eksos-brems armatur på den nylig installerte eksosbrems og koble til med trykk-og-Lock-koblinger.

Hint

  • Bruk ledninger krympeplast for å dekke alle ledningskontakter som er åpne for environment.To unngå eventuelle elektriske problemer, fjerne eventuelle muligheter for fukt inn den elektriske kretsen via tilkoblinger gjort under installation.Do ikke presse og kutte pneumatiske slanger. For å unngå skader på dette viktige tubing, alltid kuttet med en skarp barberblad og uten å trykke ned på slangen.
  • Denne lastebilen eksos-brems installasjonen er utført etter at motoren har vært i drift. Alltid unngå kontakt med noen ekstremt varme metaller for å unngå brannskader og skader.