Slik installerer JDM Tåkelys på en 94 Civic

Slik installerer JDM Tåkelys på en 94 Civic


Tåkelys er et ekstra sett med frontlykter satt lavt i fremre støtfanger av en bil for å bedre siktlinjer under vanskelige kjøreforhold. 1994 Honda Civic kom med disse nyttig lysene standard. I tillegg til tåke, hjelpe disse kraftige lysene skjære gjennom regn, snø og sludd i tillegg. Hvis du ønsker å bytte ut eller oppgradere Civics tåkelys til JDM lyser alt du trenger er noen enkle verktøy og om en halv time.

Bruksanvisning

1 Parker bilen på et plant underlag som er borte fra trafikk og godt opplyst Slå av motoren og sett i nødbremsen. La bilen til å sitte i 20 til 30 minutter eller til panseret er helt kult å ta på.

2 Krype under fronten på førersiden. Finn tåkelys festet på baksiden av støtfangeren. Legg merke til ledningen plugget inn i tåke lys socket, som kalles ledningsnettet. Klem sidene av pluggen med fingrene og trekk den rett ut.

3 Finn og fjerne festeboltene som holder lyset enheten til støtfanger. En enkel skiftenøkkel vil gjøre denne jobben. Deretter skyver ut den gamle tåkelys montering.

4 Skyv i JDM tåkelys montering og feste det i støtfangeren med de samme festeboltene. Koble ledningsnettet til den nye kontakten. Gjenta denne prosessen for passasjersiden tåke lys, og du har fullført oppgraderingen til JDM tåkelys.