Slik installerer JDM Tåkelys på en 1995 Civic

Slik installerer JDM Tåkelys på en 1995 Civic


1995 Honda Civic kom med fabrikkmontert tåkelys som hjelpemiddel under vanskelige kjøreforhold. Under regn, tåke, sludd og snø, er vanlige frontlys bjelker ofte reflektert tilbake til sjåføren, noe som gjør det vanskeligere å se. Tåkelys montert lavere i støtfangeren på bilen belyse mer av veien. Hvis du ønsker å gjøre en enkel forbedring til aldring Civic, installere ettermarkedet tåkelys kan være den perfekte gjør-det-selv prosjekt. Alt du trenger er et tåkelys sett, slik som JDM lys kit, og noen vanlige verktøy.

Bruksanvisning

1 Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen. La bilen stå i 20 til 30 minutter for å være sikker på at alle komponentene er kule nok til å berøre.

2 Krype under fronten og finn førersiden tåkelys montert bak støtfangeren. Der vil du se et ledningsnett som er koblet direkte inn i tåke lys socket. Grip tak i bunnen av pluggen og trekk forsiktig å koble ledningsnettet.

3 Fjern festeboltene som holder gamle tåkelys montering i støtfangeren foran. En skiftenøkkel bør være det eneste verktøyet som kreves for dette trinnet. Når boltene er ute, skyver lyset enheten ut av Civic støtfanger.

4 Skyv JDM tåkelys enheten i nå tom tåkelys hulrom i støtfangeren. Fest det på plass med festeboltene viste seg i settet. Ikke stram boltene.

5 Koble ledningsnettet til de nye JDM lys. Gjenta denne prosessen for passasjersiden.