Slik installerer Ettermarkedet Høyttalere og forsterkere på en 2006 Mitsubishi Endeavor

Aksjen systemet i 2006 Mitsubishi Endeavor kanskje ikke så kraftig som du ønsker. Det kan være lurt å endre systemet, men beholde den opprinnelige hovedenheten for å holde flyten av bilens dashbordet og trim. Heldigvis kan du installere høyttalere og forsterkere inn i fabrikken hovedenheten litt av ledningene med. Du trenger ikke å kjøre høytalerledningen som din nye høyttalere kan plugges rett inn der de gamle var.

Bruksanvisning

Koble til Amp

1 Koble den negative polen på batteriet.

2 Un-klipp stykke dashbordet som er rundt skjermen, CD-spor, ventiler og klima kontroller. Begynn på venstre side ventilen og jobb deg vei til høyre ved å løsne klipsene med fingrene.

3 Fjern de to skruene som fester trim rundt skjermen. Fjern trim. Fjern det 10 mm bolt som fester radiodisplayet. Fjern skjermen.

4 Fjern de fire skruene som brukes til å feste radioen i dashbordet. Trekk ut radioen delvis. Koble ledningsnettet ved å trykke på fanen og koble antenneledningen ved å trekke den ut av stikkontakten.

5 Plugg din bil forsterker integrering sele på baksiden av fabrikken enhet.

6 Finn den blå "eksterne" ledningen på sele og kjøre en ledning fra den til bagasjerommet hvor forsterkeren vil bli. Koble den blå ledningen til ledningen du kjører ved å lodde den med loddebolt og pakke det med elektrisk ledning. Skjule denne ledningen under midtkonsollen og kjøre det under tepper.

7 Koble RCA-ledningene til amp integrering sele og kjøre RCA-kabler under midtkonsollen og under tepper til stammen av kjøretøyet.

8 Skyv radioen tilbake i sporet og fest den med de fire skruene. Bytt skjermen, vise trim, og dash brikke i nøyaktig motsatt rekkefølge som du demontert den.

9 Kjør en 4-gauge fra den positive polen på batteriet til forsterkeren i bagasjerommet. Kjør ledningen gjennom maljen på førersiden. Du kan skjule ledningen under bilens teppe rundt kantene.

10 Monter forsterkeren i bagasjerommet ved hjelp av de medfølgende monteringsbraketter. Koble strømlinje, fjern linje, og RCA kabler til forsterkeren.

Skifte høyttalerne

11 Fjern trim stykker på hver av dørene ved å løsne sine klipp. Begynn i den ene enden og jobb deg vei til den andre.

12 Skru ut skruene som fester døren høyttalere og koble sine ledninger.

1. 3 Fest dine nye høyttalere med skruer. Koble ledningene ved lodding dem til høyttaler tilkoblingsporter.

14 Lirk av trim rundt foran høyre og venstre frontdiskanthøyttalere. Begynn på speilet side og hekt klippene. Fjern frontdiskanthøyttalere ved å fjerne skruen som holder dem. Koble høyttalerledningene.

15 Fest dine nye diskant og fest dem med skruen. Fest ledningene ved å lodde dem på plass. Sett hettene diskant.

16 Lirk av plast caps til de bakre høyttalerne ved hjelp av en flat skrutrekker. Skru de bakre høyttalerne og koble sine ledninger.

17 Fest dine nye høyttalere og fest dem med skruer.

18 Lodd i de nye ledninger for å koble dem. Fest den bakre høyttaler caps.

19 Koble den negative polen på batteriet.