Slik installerer et barnesete i en 1997 Honda CR-V

Slik installerer et barnesete i en 1997 Honda CR-V


Honda CR-V ble debuterte med Honda i slutten av 90-tallet som et kompakt alternativ til den store SUV-markedet. I 1997 ble det Honda CR-V ikke er utstyrt med en lås system, som nå er obligatorisk for alle nye biler og gjør installasjon av et bilsete enkel. Uten klinke, må bilseter installeres med bilbeltet av CR-V.

Bruksanvisning

Infant Seat

1 Plasser bilsete base i baksetet av CR-V. Midten av baksetet er det tryggeste stedet, men hvis det setet ikke er tilgjengelig, kan du bruke den siden av baksetet. Barn bør aldri plasseres i forsetet fordi de kan bli skadet av en kollisjonspute utplasserings i en ulykke.

2 Trekk sikkerhetsbeltet ut så langt som mulig. Tre setebeltet gjennom basen. Avhengig av modell av bilsetet, vil sikkerhetsbeltet går gjennom et hull i bunnen av basen eller kan gli gjennom to metallstykker på basen. Spenne inn i den motsatte side. Slipp sikkerhetsbeltet. Trekke setebeltet ut bør ha aktivert den automatiske låsen så det er ingen slark når du slipper den. Hvis ikke, dra setebeltet harde og raske til du føler at den låses.

3 Plasser bilsetet på basen. For spedbarn, må setet til ansikt bak. Når stilt opp på basen riktig, vil du høre et klikk. Kontroller side av basen for et nivå som indikerer når setet er i vater eller ikke. Hvis setet ikke viser i nivå, må du justere basen.

4 Tuck låsen klipp til basen. 1997 CR-V ikke er utstyrt med smekklås, men nyere bilseter gjøre. Klinke på bilsetet består av to stropper med metall kroker eller klipp på slutten. Tuck metallklipsene inn i bunnen av basen. Mange modeller leveres med et areal på basen for klinke lagringsplass der du kan skyve klippene i.

Forovervendt sete

5 Plasser bilsetet i baksetet vendt fremover.

6 Tre setebeltet gjennom baksiden av bilsetet og spenne det på den andre siden.

7 Trekk setebeltet helt ut og la den gå tilbake på plass. Prøv rykke på beltet, hvis det ikke låse, trekk den ut raskt med kraft og slipp. Napp på nytt for å se om setebeltet låst. Gjenta til beltelåsene på plass.