Slik installerer en utendørs tv-antenne og hva slags Mast eller Pole å bruke

Slik installerer en utendørs tv-antenne og hva slags Mast eller Pole å bruke


En utendørs antenne fanger opp en lokal kringkasting signal med langt mindre signaltap enn en som ligger innendørs. Slik installerer en utendørs antenne riktig, montere den på et tak der det kan ha en uhindret utsikt over horisonten. En flatskjerm-mast vil ikke bare få et sterkt signal på grunn av sin fysiske utforming, men formen vil være mindre synlig. Installere en krever et par vanlige husholdnings verktøy samt noen få forsyninger fra en jernvarehandel.

Bruksanvisning

1 Finn den beste regi for å sikte antennen for å motta signaler fra lokale kringkastingstårn. Denne informasjonen er tilgjengelig online på nettsteder som AntennaWeb (se Ressurser), som vil gi en retning når du taster inn ditt postnummer. Skriv ned denne retningen.

2 Plasser en antenne brakett på taket. Skru antennen braketten i taket med tre skruer, med en stjerneskrutrekker eller en elektrisk skrutrekker med en Phillips-head tips. Påfør silikon over skruene for å unngå vannlekkasje.

3 Sett en antenne montering stang på taket. Sørg for at det er høyere enn noen nærliggende hindringer på taket, for eksempel en montert parabolantenne eller en air-condition enhet. Sett på polet med en høyere en om nødvendig.

4 Løsne justeringsskruene på siden av den digitale antenne flat-panel med skrutrekkeren. Plassere en ende av antennebære pol i kontakten ved bunnen av den digitale antenne flat-panel. Stram justeringsskruene.

5 Løsne justeringsskruene rundt kragen på toppen av antennen braketten. Plasser den frie ende av antennebære pol gjennom kraven og i braketten.

6 Roter antennen montering polet slik at en flatskjerm-digital antenne er vendt i retning av de lokale kringkastingstårn - bruke et kompass for å skjelne riktig retning.

7 Stram justeringsskruene rundt kragen på toppen av antennen braketten. Skru en ende av en koaksialkabel til den koaksiale tilkobling på undersiden av den digitale antenne flat-panel. Kjør den frie enden av koaksialkabelen inn i huset og koble den til en TV.

Hint

  • Ikke plasser antennen hvor som helst i nærheten av en takmontert lynavleder.