Slik installerer en USB-port i bilen min å spille My MP3-filer

Slik installerer en USB-port i bilen min å spille My MP3-filer


Legge til en USB-port til bilstereoen for å spille MP3-filer på USB-minnepinner kan gjøres på flere måter. Profesjonell installasjon anbefales, men hvis du gjør det selv, følg instruksjonene og sikkerhetsreglene som følger med enheten. Installasjons trinn vil variere fra bil lyd produsent og etter merke, modell og år av bilen. Vil du ha en enklere løsning? Kjøp en trådløs FM-modulator med en USB-port som plugges inn i sigarettenneruttaket og spiller lyden gjennom bilens FM-radio og høyttalere.

Bruksanvisning

Slik installerer en USB-port i bilen min å spille My MP3-filer

1 Bytt ut i dashbordet stereoanlegg med en ny en som har en USB-port. Følg de spesifikke instruksjonene som følger med den nye enheten. Koble bilbatteriet først og fjern dash trim panel. Koble ledningsnettet og antennekabel. Fjern den gamle radioen fra dashbordet og installere monteringssett for den nye stereo, om nødvendig. Koble ledningsnettet i det nye stereoanlegget til bilens fabrikken ledningsnettet ved krymping eller lodding ledningene sammen. Plugg inn antennekabelen og plassere det nye stereoanlegget inn i dashbordet åpningen. Test det ved å slå på strømmen og tuning i både AM og FM-stasjoner. Spille en CD. Sett en USB-minnepinne i USB-porten og spille en melodi. Hvis alt fungerer, fullføre installasjonen ved å sikre radio / CD-spiller i dashbordet og installere deler av dash trim panel som du fjernet tidligere.

2 Bruk en kjøretøyspesifikke grensesnitt kit for å legge til en USB-port til den eksisterende i-dash stereoanlegg. Først koble fra bilbatteriet, og fjern dash trim panel. Åpne baksiden av radio / CD-enheten ved å fjerne montere enheten fra dashbordet. Ikke koble ledningsnettet fra radio / CD-enheten. Finn CD-skifter port og fest kjøretøyspesifikke datakabelen til USB-grensesnittenheten til CD-veksler porten. Test hva du har gjort så langt ved å slå på bilstereoen og bruke CD / AUX-knappen for å bytte til CD-skifter modus. Koble den ene enden av den medfølgende USB-kabelen til grensesnittet og den andre enden til en USB flash-stasjon lastet med musikk. Spill en melodi, og kontroller at den spilles gjennom bilens høyttalere. Hvis grensesnittet fungerer, fullføre installasjonen ved å sikre USB-grensesnittet i dashbordet, slik at nok plass til bilstereoen enhet til å passe. Kjør USB-kabelen til innsiden av hanskerommet eller til en ledig åpen plass på dashbordet. Monter radio / CD-enheten og installere dash trim panel.

3 Spille MP3-filer på en USB-minnepinne gjennom din eksisterende bilradioen og høyttalerne ved hjelp av trådløs FM-modulator med en USB-port. Du trenger ikke å fjerne den eksisterende stereoanlegg. Sett 12v adapter slutten av FM modulator i bilens sigarettenner / hjelpestrømkontakt. Sett inn en USB flash-stasjon med MP3-filer inn i USB-porten på modulator. Tune radioen til en av modulatoren forhåndsinnstilte FM-frekvenser og bruke tuning hjulet eller knappen på modulatoren innrette mottaket til du får lyd uten statisk forstyrrelse. Du må kanskje prøve flere av de forhåndsinnstilte frekvenser for å få best mulig mottak og lyd klarhet. Noen FM modulatorer med USB-porter har kontroller for forrige spor, play / pause, neste spor og andre funksjoner.

Hint

  • Pass på at det nye systemet er kompatibelt med merke, modell og år av bilen. De fleste online bilstereo nettsteder har en veiviser som vil hjelpe deg å finne kompatible systemer.
  • Bekreft at det nye systemet vil operere med rattet, hvis bilen har den evnen. Du må kanskje kjøpe en adapter.
  • Noen bilstereomodeller har USB-porten på frontplaten, mens andre kan kjøre USB-port til hanskerommet.
  • Hvis du har en "premium" sound system i bilen, kan det hende du trenger å kjøpe en spesiell adapter eller frontplaten.
  • Hvis systemet bruker en sikkerhetskode, være sikker på at du kjenner koden før du kobler radioen.
  • Spør din bilstereo forhandler eller online selgeren for å få hjelp. De fleste tilbyr teknisk assistanse og ekstra installasjon tips.