Slik installerer en Torque Converter i en Turbo 350

En momentomformer er en viktig del av enhver automatisk bilens drivlinje. Momentomformeren er hva forbinder motor og transmisjon via en væske kobling inne i en forseglet sak. En defekt momentomformer kan fullstendig immobilize kjøretøyet og krever umiddelbar utskifting. Utskifting er faktisk ganske enkelt, og er godt innenfor forståelse av den gjennomsnittlige gjør-det-selv-mekaniker. Jobben bør ta under to timer.

Bruksanvisning

1 Hev bilen opp fra gulvet ved hjelp av et gulv jack og stands.

2 Fjern drivakselen åk bolter og stropper og dra drivakselen bakover ut av overføringen. Ta ut speedometer kabelen og momentomformer lockup bryteren.

3 Støtt overføring fra under og fjern travers og bakre montere festeboltene. Fjern bellhousing støvdeksel. Fjern momentomformer til flex plate og belhousing til motorboltene. Senk overføring og koble overføring kjøligere linjene. Fjern den gamle omformer, vil det bare trekke rett av overføring drivakselen.

4 Fyll den nye omformeren med én liter girolje og skyv den på overføring drivakselen. Skyv momentomformer på inngående aksel, rotere det til venstre og høyre etter behov, til du hører tre klikk signale det er installert helt inn.

5 Utfør trinn en gjennom tre i motsatt rekkefølge for å installere overføring.