Slik installerer en Tilhengerfeste på en Corolla

Slik installerer en Tilhengerfeste på en Corolla


Toyota Corolla er ikke kjent for sin trekke kapasitet, men det betyr ikke at du ikke kan trekke en liten trailer med en. Hvis du ønsker å flytte leilighet møbler eller kanskje bare taue en kano til og fra sjøen, og legger et stikk til din Corolla er en enkel modifisering å gjøre. Bilen leveres allerede med gjengeinnsatser for en hindring, så installasjonen er ganske enkelt, med den eneste komplikasjonen er den tunge vekten av stikk. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2008 Toyota Corolla, men prosessen er lik for andre år Corollas også.

Bruksanvisning

1 Løft opp bilen med jekk og plassere den på bukker. Sørg for at bilen er sikker før du krype under den.

2 Påfør spray smøremiddel til sveisemuttere på rammen skinner bak støtfangeren bak, og deretter bruke stålbørste til å rense ut innsiden av nøtter. Ved å gjøre dette, vil du fjerne rust som kan være i nøtter, og gjør installasjonen enklere.

3 Løft stikk opp under bilen, skyve passasjersiden av stikk over eksos spissen, og ved hjelp av eksos som et hvilested, slik at du kan bolte den andre siden på plass ved hjelp av 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter samt den medfølgende maskinvare. Ikke trekk det hele veien; la den løse til den andre siden er boltet på plass.

4 Bolt passasjersiden av stikk til rammeskinnene ved hjelp av den medfølgende hardware og 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter.

5 Trekk ned maskinvaren med 3/8-tommers momentnøkkel, forlengelse og stikkontakter, i henhold til spesifikasjonene som følger med stikk kit.

Hint

  • Dette er et klasse 1 stikk, i stand til å trekke opp til 2000 pounds. Corolla har en liten motor designet for drivstofføkonomi, ikke dra, så ikke overbelaste stikk eller du kan skade motoren eller kroppen i prosessen.