Slik installerer en T5 Transmission

Slik installerer en T5 Transmission


En T5 girkasse er konstruert typisk for drag race applikasjoner. Dette holdbare overføringstypen gir føreren muligheten til raskt å betjene overføring, enten på racerbanen eller off-road. Hvis du ønsker å installere en T5 girkasse på egen hånd, kan du gjøre det med en umbraconøkkel sett og en tang.

Bruksanvisning

1 Fjern bilens overføringsfestebolter med en tang. Disse boltene er på den nedre del av overføringen. Etter å ha fjernet dem, ta tak i bjelle bolig og trekke det fra hverandre.

2 Finn den nedre kontroll arm bakre tannhjul. Lette den nye bakre giret i tomt del av styrearmen med et sett av Allen skiftenøkler. Finn den bakre pinion giret for den øvre kontroll arm og plassere den på plass. Utfør de samme trinnene for sentrum og foran tannhjul også.

3 Skyv tannhjul i sine riktige posisjoner på akselen og fest dem på plass. Plasser den nye boliger pakningen inn i midten av huset og sett festeboltene.

4 Monter T5 overføring på den nedre del av kjøretøyet og setter drivakselen på den bakre del av den nye T5 overføring. Monter Power Take-Off drivakselen (PTO) på den fremre delen av huset og hell i girolje.