Slik installerer en Stereo i en Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse sports coupe kommer i en rekke luksuriøse nivåer, noen med mindre enn imponerende stereoanlegg. Legge til funksjoner som subwoofere og navigasjon er enkelt. Oppgradere stereo for forbedret lydkvalitet og nyere funksjoner tar noen grunnleggende verktøy og så lite som en time.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilken type original utstyr installert i Mitsubishi Eclipse ved å se på trim rundt stereo. Et enkelt stykke trim som omgir en hovedenhet og equalizer krever kjøp av Mitsubishi konsollen trim med en innebygd lomme. Enheter som har trim med to hull krever ikke et monteringssett.

2 Lirke trim fra dashbordet ved å bruke fast press til øvre høyre hjørne inntil klippene har gitt ut. Finn og fjern de fire skruene, to på hver side av stereo.

3 Trekk hodeenheten ut av dashbordet og koble ledningene fra baksiden. Skyv Mitsubishi bur med en bunn lomme inn i dashbordet hvis Eclipse kom med et enkelt hull trim stykke.

4 Koble ledningsnettet adapter til den opprinnelige sele. Koble ledningsnettet adapter og antennekabelen til baksiden av den nye radioen og deretter inn i dashbordet.

5 Slå radioen på og teste høyttalerne og stereo kontroller for å verifisere at de fungerer som de skal. Bytt ut de fire skruene som fester monteringsenheten på plass og snapper trim ring i klippene.