Slik installerer en Stereo i en Honda Civic

Slik installerer en Stereo i en Honda Civic


Installere en ettermarkedet stereoanlegg i en bil for å passe dine behov er billigere og enklere enn å kjøpe en bil som allerede har stereo du vil. Honda Civics har en lett-å-fjerne dash på sine eldre modeller (1995-1983), noe som gjør for en rask installasjon. Jobben kan være vanskeligere med nyere modeller (fra 1996 til i dag), på grunn av skjulte skruer i dashbordet.

Bruksanvisning

1 Bruk skrutrekkeren som passer dine dash skruer og skru de to skruene på venstre side ved siden av døren. Flytt til høyre side av bilen og fjern de to skruene i passasjersiden av dashbordet. På hver side er det en skrue på toppen (ved siden av luftventilen) og en på bunnen (ved siden av kick-panelet). Sett disse skruene til side slik at de ikke blir borte, og plassere dashbordet i baksetet, ut av veien.

2 Fjern skruene fra forsiden av den eksisterende stereo. Det bør være en total på fire: to øverst på begge sider, og to på bunnen. Trekk stereo ut av sporet og koble ledningsnettet fra baksiden av enheten. Det er en push-sporet på sele som må skyves helt inn for å løsne den.

3 Plasser ansiktet fra monteringssettet rundt det nye stereo du skal installere. Satt på baksiden av stereo i ansiktet først, slik at ansiktet sitter jevnt med fronten av enheten. Sett stereo nærheten for senere bruk. På den nye ledningsnettet fra installasjonssett, strippe ned endene av ledninger 1/2 tommers fra slutten, samt ledningene fra den eksisterende selen fra den gamle stereo.

4 Vri endene av samme fargede tråder sammen, en ledning fra den gamle selen til den samme fargede ledning av den nye selen. Gjør dette med de gule og røde ledninger først, da disse er strøm og jord ledninger. Avslutt kronglete de resterende ledninger; når du er ferdig, kan du bruke elektrisk tape til å dekke utsatte ledninger av hvert par du bare vridd sammen. Trekk av en stripe av elektrisk tape ca 4 inches lang og samle wire seletøy sammen. Bruk tape til å holde de to tett sammen så det er ingen løse ledninger bak dashbordet.

5 Fest enden av den nye ledningsnettet til baksiden av den nye stereo. Skyv seletøy tilbake i dashbordet området og ned bak askebeger i den nedre delen av dashbordet. Skyv stereo tilbake i fordypningen på dashbordet og bruke dine gamle skruene for å feste den nye frontplaten. Sett på dashbordet fra baksetet og skyv den ned på plass før du bytter skruene. Dashbordet skal sitte tett rundt rattstammen. Husk å skyve den svarte gummipakningen rundt rattstammen inne i dashbordet før re-skruing.