Slik installerer en Stereo i en Ford F-150

Slik installerer en Stereo i en Ford F-150


Ifølge Forbes magazine, Ford F-150 lenge vært en av de mest solgte biler, av noe slag, i verden. Ford bruker et system for fjerning av aksje stereoanlegg i sine biler, lastebiler og SUVer som krever DIN fjerning nøkler. De DIN fjerning tastene er verktøy som er utviklet for å trekke fabrikken stereo uten å fjerne noen av dashbordet paneler som omgir stereo dock. Systemet ikke bare eliminerer mye av risikoen for konflikt med andre komponenter under stereo reparasjon eller erstatning, det gjør for en enklere prosess i å gjøre det. Så enkelt er oppgaven at det er unødvendig å betale en profesjonell bil lyd tekniker til å installere stereo. Kjøpe DIN fjerning nøkler, frontplaten og ledningsnettet adaptere, og gjøre det selv.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på Ford F-150 ved å trekke hetten utløserspaken under dashbordet, under og til venstre for rattstammen.

2 Fjern gummidekselet over den negative batteripolen. Løsne den negative batterikabelen er klemme med 10 mm fastnøkkel og trekke kabelen fra terminalen bly. Plasser kabelen bort fra batteriet før den nye radioen er installert.

3 Klem fjerning nøklene Ford DIN litt for å passe dem inn i de som fikk hull på hver side av stereo ansikt. Skyv nøklene inn i hullene til de låses på plass.

4 Trekk nøklene utover mens du samtidig trekker stereo fra dashbordet i bilen. Trekk stereo langt nok fra dashbordet for å nå de ledningsforbindelsene på baksiden av radioen.

5 Trekk stereo ledningene fra baksiden av dekket. Ledningene er gruppert sammen med hvit plast wire permer. Trekk permer, ikke de enkelte Ford stereo ledninger.

6 Sett monteringssett ermet i tomt stereo montering dock. Hylsen vil gli inn i dashbordet åpningen, slik at metall tappene som stikker ut fra stereo montering dock. Brett flikene rundt kantene på ermet for å sikre hylsen inn i monterings dokken.

7 Reach inn i dokken og trekk ut stereo ledninger og antennekabel. Plugg stereo ledninger permer i de riktige ledningene på ledningsnettet adapter.

8 Koble ledningsnettet adapter fører inn de tilsvarende uttak på baksiden av ettermarkedet stereo. Plugg antennekabelen inn i "FM antenne" uttak på baksiden av den nye radio.

9 Skyv stereo inn i installasjonen ermet til den klikker på plass. Ansiktet til den nye stereo vil være på nivå med det omkringliggende trim av instrumentpanelet når den er helt på plass.

10 Plasser den negative batterikabelklemmen på den negative batteriledningen. Stram kabelen til innlegget med skiftenøkkel og erstatte dekselet over den negative batteripolen. Lukk hetten.