Slik installerer en Stereo i en '02 Dodge RAM

Aksjen stereo i en 2002 Dodge Ram lastebil er en AM / FM stereo med CD-spiller. Ram eiere kan velge fra et relativt begrenset utvalg av fabrikk alternativer, inkludert en multi-disc CD-veksler. For seriøse stereo entusiaster eller eiere som er i behov av en fabrikk stereo erstatning, er det flere ettermarkedet radioer å velge mellom. Du kan ha en profesjonell stereo tekniker installere den nye stereo dekk, eller du kan kjøpe de nødvendige adaptere og installere enheten selv.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på Ram og koble jordingskabelen som kobler den negative batteripolen med rammen av lastebil. Bruk en 10mm fastnøkkel til å løsne kabelen klemmen og flytte kabelen bort fra batteripolen før den nye radioen er installert.

2 Ta tak i hoved dash panel på hjørnet over rattet. Trekk panelet bort fra dashbordet, koble de klipp som holder panelet på dashbordet.

3 Jobb deg over dashbordet til alle klippene er frakoblet og panelet kan settes til side til installasjon.

4 Fjern de to boltene på hver side av fabrikken radio med en 10mm socket og kjøre.

5 Trekk lager radio fra stereo dock og koble stereo ledninger fra baksiden av enheten. Ledningene er forbundet med de stereo uttak ved hjelp av plasttrådbindemidler. Trekk permer fra baksiden av radioen.

6 Trekk ut antennekabelen fra høyre side av fabrikken radio.

7 Sett inn installa-kit frontplaten adapteren i stereo montering dock til den klikker på plass i dashbordet.

8 Plugg ledningskontakter til Dodge stereo ledningene inn ledningene ledningsnettet adapter.

9 Plugg sele adapter fører inn de riktige uttak på baksiden av den nye radio. Plugg antennekabelen inn på baksiden av den nye enheten.

10 Skyv stereo inn i frontplaten adapteren til forsiden av radioen er på nivå med trim av frontplaten adapter.

11 Plasser den store instrumentpanelet på dashbordet og trykk rundt omkretsen å koble på klipsene på baksiden av panelet på dashbordet. Gå tilbake til Ram batteri.

12 Plasser jordingskabelklemmen på den negative batteripolen bly. Stram klemmen til ledelsen post med skiftenøkkel. Lukk Dodge Ram hette.