Slik installerer en Sparkomatic 12 Volt Equalizer Booster

Sparkomatic var merkenavnet bilstereo utstyr som var en avdeling av Altec Lansing Professional som siden har blitt Altec Lansing Technologies. Selskapet leverer nå høyttalere til IT-selskaper som Dell, Compaq, Gateway og Hewlett-Packard. Ett produkt som selges av Sparkomatic fra slutten av 1970-tallet gjennom mye av 1980-tallet var det forsterker og equalizer kombinasjon enhet. Enheten ble vanligvis montert på senter hump under stereo. Installasjon av Sparkomatic er en enkel prosedyre som brukes til å installere andre merker amp-equalizer enheter.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på bilen equalizer-forsterkeren blir installert i og fjerne den negative batterikabelen med socket sett.

2 Sett forsterker-equalizer i en posisjon der det vil bli montert.

3 Fjern knottene på eksisterende stereo og bruke en tang for å fjerne stereo fra dashbordet. Prosedyrene for å fjerne bilen stereo vil variere litt med ulike kjøretøyer og typer av stereoanlegg.

4 Plugg inn equalizer patch kabler som går fra baksiden av equalizer-forsterkeren inn portene på baksiden av stereoanlegget.

5 Kjør høyttalerpatchkabler fra equalizer til høyttalerne som følger samme rute stereo kabler ble kjørt.

6 Plasser bilstereoen tilbake i dash port og skru den ned.

7 Kjør strømkabelen fra equalizer-forsterkeren til batteriet, ved å bruke den samme banen som brukes til stereo strømkabelen. Monter strømkabel O-ring mellom den negative batterikabelen og batteriet innlegget.