Slik installerer en Side Mirror på en 2000 Mazda protege

Protégé kom i 1990 modell år som i utgangspunktet en fire-dørs versjon av Mazda eksisterende entry-level kjøretøy, 323. Basisnivået for 2000 Protege var DX trim nivå, som kom ganske mye strippet ned. 2000 Protege side-speil er av den manuelle variasjon i grunnkonfigurasjon. Enten du trenger å bytte hele speilet kroppen eller bare glasset, installere en sidespeil på en 2000 Mazda Protege DX er en relativt enkel oppgave, men speilglass krever en spesialitet verktøy

Bruksanvisning

Speil Glass Fjerning

1 Varm speilglass til ca 158 grader Fahrenheit med en varmepistol. Vær forsiktig for ikke å komme for nær speilet kropp, som du kan smelte kroppen med varmepistol.

2 Sett på et par tykke arbeidshansker for å beskytte hendene og lirke rundt omkretsen av speilet glass med en 1-tommers bred skrape for å løsne den. Trekk speilglass fra speilglass ramme, plastrammen i speilet kropp.

3 Skrap eventuelle rester av lim fra speilet ramme med skrapen.

Speil Glass Installasjon

4 Sitt gamle speilglass og den nye speilglass side om side med sine speil sider vendt ned. Ved hjelp av den gamle speilet limet som en guide, rengjør den nye speilglass "lim-parring overflate med avfettingsmiddel og en ren, lofri klut.

5 Måle lengden av klebemidlet på det gamle speil med en linjal og kuttet strimler av dobbeltsidig tape i de samme lengder ved hjelp av en saks.

6 Trekk bakside av den ene siden av strimler av dobbeltsidig tape og trykk tapestrimlene på baksiden av den nye speilglass i samme mønster som det klebemiddel på den gamle speilet.

7 Varm opp speilglassramme til ca 158 grader Fahrenheit med en varmepistol. Trekk backing av dobbeltsidig tape på den nye speilglass. Sentrer speilglass i speilet kroppen og juster dobbeltsidig tape med speilglassramme.

8 Trykk på glasset på rammen for å feste speilglass til rammen. Den gjenværende varme på rammen vil skape en fast forbindelse mellom rammen og den dobbeltsidige tapen.

Mirror Body Fjerning

9 Lirk seil panelet, trekant-formet trim stykke ovenfor dørdekslene, vekk fra døren med en flat skrutrekker for å løsne sine klemmene. Ta av seil panel, utsette de tre speilfikser.

10 Fjern de tre speilfikser med en skralle og socket.

11 Trekk i speilsammenstillingen på døren.

Mirror Body Installasjon

12 Installer speilet kroppen på døren, guiding speilet kroppens pigger gjennom de tre monteringshullene i dørpanelet.

1. 3 Stram de speilfikser, så tettsittende dem med en skralle og socket.

14 Rett inn klemmene på baksiden av seilet panel med sporene i døren. Trykk på seil panelet på døren for å engasjere klemmene.