Slik installerer en Short Ram Intake System

En kort ram inntak systemet erstatter lager inntak for å redusere motortemperaturer, øke mengden av luftstrømmen inn i forbrenningskammeret og forbedre den generelle hestekrefter, dreiemoment og gass kjørelengde for kjøretøyet. Ved å velge riktig kort ram inntak system kit for bilen din, bør du være i stand til å fullføre installasjonen i bare en time eller to.

Bruksanvisning

1 Installer en kort ram inntak system som er godkjent for bruk for kjøretøyet. Ved å velge riktig kit, sikrer du at det nye inntaket vil passe lett inn i den samme plassen som den gamle inntaket.

2 Finn ut om du trenger å kjøpe ekstra deler, slik som slangeklemmer, før du avinstallerer det gamle systemet.

3 Fjern bilbatteriet før du installerer et kort ram inntak. Dette gjør at bilens integrerte datamaskinen for å tilbakestille til den nye inntakssystemet, og gi deg mer plass til å arbeide. Bruk alltid passende øyebeskyttelse når du jobber i nærheten av et bilbatteri.

4 Avinstallere den gamle inntaket. Denne består vanligvis av unbolting det gamle systemet fra blokken, trekke ut røret og koble fra MAF (maks luftstrøm) sensorer.

5 Installer hoved rør for den korte ram inntak systemet ved å stramme ned slangeklemmer i hver ende av kroppen av gassen.

6 Sørg for at gummi montering er på plass, avhengig av utformingen av den korte ram inntak systemet du har valgt.

7 Koble til lufteslangen, MAF sensorer og rør til det nye kort ram inntak.

8 Installer det nye luftfilteret for korte ram inntak.

9 Stram alle slangeklemmer med flat skrutrekker, og koble til batteriet.

10 Begynn og rev motoren et par ganger. Se etter noen merkelige lyder som kan tyde på feil installasjon. Du skal høre en litt høyere lyd fra motoren på grunn av økningen i forbrenning i motorblokken.

Hint

  • Mange kort ram inntak settene inneholder all maskinvaren du trenger for å installere den nye delen raskt og enkelt. Noen kits kan også inkludere momentnøkkel.
  • Du bør vurdere å installere et vann skjold eller vakt rundt kort ram inntak system for å hindre fukt og smuss fra å komme inn motorblokken. Å ha vann eller andre objekter inn motoren din gjennom inntak kan forårsake katastrofal skade og koste deg tusenvis av dollar.