Slik installerer en satellitt Speaker System

Satellitthøyttalere er små høyttalere som er designet for å gi surround-lydeffekter når det brukes med en hjemmekino lyd system. Installer et par satellitthøyttalere til et eksisterende lydanlegg for å gi surround lyd ved avspilling av filmer. Noen få forsyninger fra en jernvarehandel og noen husholdning verktøy er alt som trengs.

Bruksanvisning

1 Plasser høyttaleren står til venstre og høyre for sittegruppe som vender ut mot TV eller projektor skjermen til hjemmekinoanlegget.

2 Mål avstanden mellom en av høyttalerstativer og forsterker som er på et bord eller stå ved siden av TV eller projeksjonsskjermen. Tilsett 10 inches til den totale lengden målt.

3 Kutte en lengde av høyttalerkabel fra høyttalerkabelen spole som er lengden av måle; bruke bladet av et verktøy kniv til å kutte speaker wire.

4 Kjør den ene enden av høyttalerkabelen gjennom hullet i bunnen av høyttaleren står til venstre for sittegruppe og ut toppen. Skjær en 2-tommers rift i den ytre isolasjonen på høyttalerkabel med verktøyet kniv. Trekk den ytre isolasjonen tilbake for å avsløre de to ledningene inni. Strippe 1/2 tomme av isolasjon fra endene av hver av trådene med wire strippere.

5 Plasser en av de to satellitthøyttalere på høyttalerstativ. Skyv den svarte tappen på baksiden av høyttaleren inn med fingeren.

6 Sett den eksponerte enden av ledningen som har "+" merkene som er merket på sin overflate i hullet over fliken. Slipp fanen. Gjenta dette med den røde tappen på baksiden av høyttaleren og den eksponerte enden av den andre ledningen.

7 Kjør høyttalerkabelen langs gulvet og over til forsterkeren. Roter forsterker klokken til du kan se tilkoblinger på baksiden. Frigjøre de to ledninger fra enden av høyttaleren kabelen ved å kutte dem på samme måte som nettopp var ferdig. Delvis skru de to settene med hjulmuttere som er under teksten merket "Surr Venstre" og "Surr Høyre."

8 Vikle den eksponerte enden av ledningen som har "+" merkene som er merket på sin overflate rundt den sort farget øret. Gjenta denne fremgangsmåten med den rød farget knasten og den frilagte ende av det andre høyttalerledningen. Trekk til hjulmutrene med fingrene.

9 Gjenta hele prosedyren nettopp fullført slik som å feste den ene enden av et kutt høyttalerkabel til en satellitt høyttaler på høyttalerstativ til høyre for sittegruppe, og den andre enden av høyttalerkabelen til "Surr Right" ører på baksiden av forsterkeren

10 Slå på TV eller projektor som forsterkeren er koblet til. Slå forsterkeren på med fjernkontrollen. Trykk på "Meny" -knappen og velg "System Setup" fra listen over alternativer presentert.

11 Velg "Speaker Setup" fra listen over alternativer som presenteres i "System Setup". Velg "Speaker Size" fra listen over alternativer valgt. Velg "små" fra valgene under "surround høyttalere." Tilbake "Speaker Setup" -menyen. Velg "Audio" fra listen over alternativer presentert. Velg "Surround lyd" eller "5.1 surround" fra valgene under "Audio". Trykk på "Meny" -knappen for å gå tilbake til forsterkerens hovedmenyen.