Slik installerer en radiator på en Chevrolet Silverado

Chevrolet Silverado radiator kjøler ned kjølevæske som strømmer inn i motorblokken og sirkuleres ved vannpumpen. Radiatoren er utsatt for korrosjon og kan ruste fra innsiden og ut. Det kan også lide skade fra steiner trenger inn i kjernen, noe som kan føre til at radiatoren å lekke kjølevæske. Du kan installere en ny radiator i et par timer.

Bruksanvisning

1 Slå av tenningen. La motoren avkjøles i noen timer for å unngå å brenne fra kjølevæske. Plasser et avløp fat under midten av radiator i motorrommet. Åpne petcock og tømme kjølevæske fra systemet i pannen. Åpne og sikre bilens panser. Fjern radiatorlokket og fjerne klippene holde den øvre dekslet på plass ved hjelp av flat skrutrekker.

2 Fjern klemmene som holder radiator slanger til radiatoren, ved hjelp av tang. Trekk av radiatorslangene. Fjern klipsene som holder oljekjøleren og overføring kjøligere linjene til radiator, ved hjelp av en nebbtang. Fjern de linjer fra radiatoren.

3 Fjern boltene som fester gamle radiator til kjernen støtte, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Løft radiatoren ut av motorrommet.

4 Sett erstatning radiator i motorrommet og bolt det til kjernen støtte med 3/8-inch skralle og socket. Trykk på quick-connect beslag for oljekjøleren og girkasse kjøligere linjer i radiatoren å låse dem på plass.

5 Fest radiator slanger til radiatoren, ved hjelp av tang og fabrikk klemmer. Sett på øvre motordeksel deksel med fabrikk klipp.

6 Åpne radiatorlokket. Fyll radiatoren med 50-50 fortynnet kjølevæske. Sett lokket på radiatoren. Slå på lastebil og la den gå i 10 minutter med varmeren satt til høy. Slå av lastebil og la den avkjøles. Åpne radiatorlokket og fylle radiatoren med fortynnet kjølevæske. Sett på lokket og lukk bilens panser.