Slik installerer en Pinion Seal på en Mustang

Pinjongen forseglingen på en Mustang er i den fremre del av den bakre differensial hvor drivakselen og differensial møtes. Forseglingen holder smøring for pinion lagrene og påkjørsler tannhjul inne i differensialen. I det tilfelle at den pinion tetningen svikter, vil man legge merke til tegn på en lekkasje langs fronten av differensial, beveger seg mot baksiden. Hvis Mustang har et tannhjul segl lekkasje og du er mekanisk tilbøyelig, kan du fullføre denne oppgaven i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Back Mustang bakhjulene nøye på bil ramper. Skift til "Park", slå av Mustang av og trekke parkeringsbremsen opp til sett på parkeringsbremsen.

2 Plasser bremseklosser mot en av Mustang forhjul til å holde bilen på plass. Skyv jack stå under baksiden av Mustang, sammen med den bakre enden av drivakselen.

3 Unbolt baksiden av driv fra pinjongen åk med en stikkontakt sett. Vikle elektrisk tape rundt universalledd på baksiden av drivakselen for å holde den og de er på plass. Sett drivakselen på toppen av parkeringsstøtten.

4 Sett dreneringspannen under pinion segl. Skyv åk ut av den bakre differensial for hånd. Trekk den gamle tannhjulet tetningen ut av differensial ved hjelp av en tetning avtrekker.

5 Juster det nye pinjongen forsegling med åpningen i fronten av differensial. Still et to-tommers kontakten over kanten av pakningen, slik at kontakt og tetning oppstillingen. Trykk på kontakten med en gummihammer for å kjøre forseglingen inn i differensialen.

6 Skyv åk inn i differensial for hånd. Fjern det elektrisk tape fra den U-ledd og skru den bakre ende av drivakselen til den differensial med kontakten apparatet. Klatre ut fra under Mustang med dine verktøy og den gamle tetningen.

7 Bruk en pipenøkkel til å fjerne den bakre differensial påfyllingspluggen, som ligger på siden av differensial. Fyll bakre differensial med væske til væsken når bunnen leppe av påfyllingshullet, og deretter installere påfyllingspluggen.

8 Flytt bremseklosser bort fra Mustang forhjul og kjøre bilen ut av ramper.