Slik installerer en passasjersiden Mirror på en Grand Am

Slik installerer en passasjersiden Mirror på en Grand Am


Hvis du bruker gateparkering, rutinemessig parkere i store parkeringsplasser eller kjøre i byen, risikerer du å ha passasjersiden speil brutt av forbipasserende biler. Du kan ta din Pontiac grand am til et verksted og ta kontakt med forsikringsselskapet, men det er mulig at kostnaden vil ikke overgå egenandel. Fordi det bare tar kort tid og grunnleggende hånd verktøy for å erstatte speilet, er dette en perfekt jobb for gjør-det-yourselfer som ikke ønsker å betale et reparasjonsverksted for å gjøre jobben.

Bruksanvisning

1 Åpne passasjersiden dør på grand Am den og sving den åpen hele veien.

2 Ta av dekselet for å få tilgang til festespeilhuset bolter fra innsiden av døren. Dekkplaten er på innsiden av døren, på motsatt side av speilhuset. Ta av dekselet ved å trekke utover på den manuelt.

3 Koble det elektriske ledningsnettet fra speilet motoren ved å løfte opp låsetappen og trekke tappene fra hverandre. Hvis speilet er ikke utstyrt med elektronisk styring, går du videre til neste trinn.

4 Fjern de tre mutrene som fester speilhuset til døren. Bruk en 10 mm pipe, skralle og kort forlengelse bar.

5 Trekk speilhuset ut av døren og sett i erstatning speil og bolig i døra og sikre huset med de opprinnelige festemutterne.

6 Koble det elektriske ledningsnettet i så fall utstyrt deretter montere dekkplaten tilbake på døren.