Slik installerer en oksygensensor i en Suzuki Swift

Oksygen sensor i din Suzuki Swift er en enhet som måler luft og bensin blanding som kommer ut av motoren gjennom eksos. Ved å overvåke eksos, kan den fortelle om du "kjører rik" (brenner for mye drivstoff) eller "kjører lean" (brenner ikke nok). Det signaliserer så ECU (Suzuki Swift on-board datamaskin) for å justere luft / drivstoff blanding som nødvendig. Målet med oksygen - eller O2 - sensor er å gi den beste drivstofføkonomi kombinert med god kraft og lave utslipp.

Bruksanvisning

1 Plassere en liten mengde av anti-gripe inn i gjengene på oksygensensoren.

2 Sett sensoren inn i område definert for O2 sensor. Dette vil være på eksosrøret der den gamle O2 sensor var plassert. Avhengig av året av din Suzuki Swift, finner du dette over eller under katalysatoren.

3 Plasser enden av O2 kontakten utvidelsen på O2 bung og begynne stramme sensoren ved å dreie den med klokken.

4 Plugg de elektriske kontaktene til oksygensensoren er bung / boliger. Disse ledningene er nødvendig for å sende informasjonen til Suzuki Swift ECU.

5 Slå på kjøretøyet og verifisere at "check engine" lyset ikke blir værende på. Hvis du har installert oksygen sensor på Suzuki Swift riktig, vil "check engine" lyset kommer på når du først starter bilen, og deretter vil det gå ut etter noen få sekunder. Dette indikerer at det ikke er noen feil med noen komponenter - inkludert den du nettopp har installert.