Slik installerer en MSD Tenning

Et MSD tenning økning hestekrefter gjennom mer fullstendig forbrenning av brennstoffet. Dette gjøres ved hjelp av å øke gnisten intensitet - i stedet for en gnist, det gir av et mangfold av gnister. Disse gnister begynne på normal timing innstillingen, men fortsetter gjennom flere grader av rotasjon. Avhengig av spolen som brukes, vil MSD produsere over 50.000 volt. MSD er en av de beste tilskuddene som kan gjøres for å alle kjøretøy. Dette legger alt opp til en dramatisk økning i kjørelengde og mye lettere å starte motoren.

Bruksanvisning

1 Monter MSD boksen på et sted som er ventilert. Det skal ikke installeres i en hanskerommet, hvor det kan bli overopphetet. Det kan monteres inne i bilen under dashbordet eller under panseret så lenge det holdes borte fra motoren. Det mest populære stedet er enten på brannmuren eller fender godt. Sørg for å bruke gummiisolatorer som følger med det å dempe vibrasjoner. Mark og bore hull riktig størrelse boret med, stille opp MSD med hullene, og skru Phillips skruene inn med skrutrekkeren.

2 Koble den store sorte ledningen til en god plass på motoren. Sørg for at det blir holdt borte fra sterke heten.

3 Koble den store røde ledningen direkte til batteriet eller til en kilde for direkte strøm fra batteriet. Bruk riktig kabelende kontakten og klemme det fast med wire crimpers. Koble med liten diameter røde ledningen til tenningsbryteren kjøre ledningen slik at strømmen vil være av med nøkkelen av.

4 Se etter de svarte og oransje ledninger som er i en sele dekselet (på MSD boksen). Fest den oransje ledningen til den positive siden av spolen og den svarte til den negative siden. Bruk en liten skiftenøkkel i passende størrelse for å fjerne og installere mutterne på terminalene på spolen.

5 Finn ut hvilken type av tenningssystem brukes. Hvis det er en konvensjonell poeng-type distributør, bør brukes den eneste hvite ledningen på MSD. Funksjonen av punktene endres til å fungere som en bryter for timing formål. Bruk riktig ledningskontakten og koble den hvite ledningen til den sorte ledningen på distributøren. Crimp ledningene sikkert.
Hvis en MSD distributør blir brukt, finner de to-ledningsnettet kommer av boksen med en plast-kontakt. Denne kontakten plugges ganske enkelt inn i MSD distributør.

Hint

  • MSD er farlig når motoren er i gang - hold hender hvor som helst innenfor en foten av ledningene. En MSD tenning kan hoppe en bue over 3 inches og kan sette en person på hans eller hennes knær.