Slik installerer en Master Link Motorsykkel ChainHvis du følger riktig vedlikehold for en master lenke motorsykkel kjede og smøre den hver 300 til 350 miles, vil du få maksimal levetid ut av det. Men hvis kjedet er på det punktet der det ikke lenger beholder stivhet og har for mye lek, må du installere en ny. Du kan installere master linken MC-kjeden relativt enkelt og så lenge du vet noen ting om hvordan hovedledd må plasseres.

Bruksanvisning

1 Kjør den nye MC-kjeden, som begynner på toppen av bakre tannhjulet i retning av at kjeden vil snu når du er i bruk. Kontroller at de to endene til å møtes på et sted hvor det er lett å få tak i for å installere samleledd.

2 Koble de to ende linker på motorsykkelen kjeden ved å trykke på hovedledd på plass slik at en pin av koblingen går gjennom slutten av hver endeledd.

3 Sett lokket slutten av master linken over pinnene der de pinne gjennom andre lenker.

4 Ved hjelp av et par av nål nesen nebbtang, installere låselåseringen på hetten enden med den lukkede enden vendt i retning av reise av kjeden.

Hint

  • Monter hovedledd i kjeden før installere det på motorsykkelen slik at du er kjent med hvordan det fungerer; Dette vil gjøre det enklere når du gjør selve installasjonen, og kan ikke være i stand til å se nøyaktig hva du gjør.
  • Bare installere kjedelengde og -type er angitt for motorsykkelen. Bruk av feil kjeden kan føre til at det å bryte mens du rir.