Slik installerer en lastebil Camper

Slik installerer en lastebil Camper


Installere en lastebil camper kan være farlig, som du opererer svært tungt utstyr. Denne prosessen tar et lag på fem personer i det minste som kan koordinere løfte og senke hver side av campingvogn som det arbeides på lasteplanet. En tie-down og strekkfisk system vil komme med all maskinvaren som trengs for å sikre camper til bilen. Etter installasjon, ta campingvogn for en langsom, kort kjøretur for å teste installasjonen.

Bruksanvisning

1 Jekk opp din campingvogn slik at sengen av lastebilen vil gli rett under bobilen, med begge sider jevnt balanserte. Sett fire individuelle kontakter på hvert hjørne av bobilen. Har fire personer jekke bobilen opp i samme tempo samtidig på alle fire hjørner. Telle hver jack høyt kan bidra til denne prosessen.

2 Sikkerhetskopier lastebilen opp sakte, tommers-by-tommers, inntil sengen er foret opp jevnt på begge sider med bobilen. Har fire assistenter stå rundt lastebilen som du sikkerhetskopiere det, to på hver side etter lastebil og to på hver side av campingvogn. La dem lede deg. Dette kan ta flere forsøk.

3 Ta bobilen ut av kontaktene når camper og seng er lined opp perfekt. Slipp de to knekter i ryggen først, og samtidig for å hindre ubalanse, men ikke slipp dem hele veien. Slipp begge front knekt på samme måte, sette dem opp med ryggen knekt. Gå frem og tilbake sakte til du kan lette alle fire knekter ut fra undersiden av bobilen.

4 Fest tie-downs og strekkfisker. Kjøretøyet vil kreve et bestemt system, avhengig av merke og modell. Monter brakettene under bilen like bak fører- og passasjerdører. Installer tverrliggeren under rammen av lastebil med maskinvaren som følger med systemet. Skyv braketten og fest den med en pinne på hver side.

5 Fest de mindre brakettene på hver side av støtfangeren bak. Fest strekkfisk til hver side og sørge for at de er trygge.

6 Koble strekkfisker fra hver krok på campingvogn til hver brakett på lastebilen. Det bør være en på hver side like bak dørene, og en på hver side av støtfangeren. Fjærene i din strekkfisk systemet vil holde camper tett til lastebilen.

Hint

  • Hvis du finner denne prosessen for vanskelig eller ikke har minst fire hjelpere, kan du ta med campingvogn og lastebil til en RV butikken for å få det installert av fagfolk.