Slik installerer en Klaff

Bimini topper gir en perfekt måte å beskytte deg mot de sterke solstrålene eller andre tøffe værforhold mens du er på båten. Ikke bare gjør de tjener som beskyttelse, de også legge til farge og stil til båten din. Installere en bimini top er enkelt, forutsatt at du kjenner de rette skritt for å følge. Når du har satt sammen den bimini top, kan installasjonen gjøres i en vind. Du trenger bare noen få verktøy og litt hjelp fra en venn til å fullføre denne oppgaven.

Bruksanvisning

1 Har noen hold bimini top på toppen av båten mens du markere posisjonen til hengslene, som vil bli festet til båtens ripa, med en lett kritt. Ripa refererer til Wale på båtens oversiden.

2 Ta ut en målebånd og måle posisjonen av hengslene basert på de merker som man har gjort. Dette vil sørge for at bimini top er riktig justert, og vil ikke være ustabil når du seiler.

3 Bor hull for toppdekk hengsler. Hul ut hullene hvis du borer i glassfiber for å unngå sprekker. Sikre dekk hengslene ved å installere skruer med minst en tomme.

4 Plasser bimini top på toppen av hullene, feste endene av sine lange buer på plass. Hev bimini top til oppreist stilling mens du justerer sin hold-down stropper til ca 45 til 60 grader.

5 Sjekk øyet stropper posisjoner og merke dem på ripa på båten. Kontroller at begge sidene er nøyaktig overfor hverandre før boring av pilothull for øyet stropper. Fest stroppene med metallskruer, stramme dem med skrutrekker.

6 Fest øyet stropper 'karabinkroker og justere stroppene for å fullføre installere bimini top.