Slik installerer en kjøler på en Turbo 350

En overføring kjøler er omtrent som et motorens radiator, ved at den bruker kjølerør og ribber for å overføre varme til luften som omgir enheten. Faktisk, er den eneste forskjellen mellom en radiator og en transmisjonskjøler fluidet som strømmer gjennom dem (kjølemiddel for en radiator, overføring væske for kjøleren). Installasjonen er ganske enkel og kan være ferdig i omtrent en time. Ingen spesielle verktøy er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Fjern den negative batterikabelen til å deaktivere bilens airbag system. Vent fem minutter for backup kondensatorene blir utladet før du fortsetter.

2 Hev bilen opp fra gulvet ved hjelp av en jekk og bukker eller hjul ramper.

3 Fjern følgende komponenter: radiator liksvøpet, passasjersiden airbag sensor og hette låsen.

4 Plasser overføring kjøligere på passasjersiden av radiatoren, mellom radiator og grill. Fest påhengs braketten under påhengs airbag montere. Fest innenbords braketten gjennom det andre hullet på passasjersiden panseret låsen mount.

5 Fjern overløpstanken ved å fjerne overløp rør, lokket og føleren og unbolting enhet. Trekk ut elektrisk vifte ledninger og fjern de to kategoriene fra viften liksvøpet. Fjern de to boltene (en på hver side) fra kjølevifte og fjerne enheten. Kjør overføringskjøle linjer fra kjøleren, nedover foran radiatoren, og gjennom et gap mellom radiatoren støtte og støtfangeren skott. Koble fra overføringslinjen montering fra bunnen av radiatoren.

6 Træ en klemme på enden av den innvendige væskeslangen, og løpe slangen rundt den utvendige siden av den innvendige braketten. Fest klemmen. Træ en klemme på enden av påhengsmotoren væskeslangen, og løpe slangen rundt den innvendige side av den indre brakett, over toppen av kjøleren, bak påhengsmotoren braketten og til kjøleren nippel. Fest klemmen.

7 Sett på radiator liksvøpet, passasjersiden airbag sensor, negative batterikabelen og panseret låsen.