Slik installerer en head stud på en Powerstroke 6,0

Slik installerer en head stud på en Powerstroke 6,0


Factory skruene på en 6,0-liters diesel Effekt takts motor er konstruert for å trekke til spesifikasjon (TTS). Dette betyr at en momentnøkkel ikke er nødvendig for installasjon, fordi bolten ikke vil stramme etter det dreiemoment som trykket når 240-fot-pounds. Men disse boltene har en tendens til å svikte når etter-markedet forbedringer som er gjort på motoren øker hestekrefter produksjonen utover fabrikkstandarder. Løsningen på dette problem er å erstatte boltene med hode pigger. I motsetning til TTS bolter, må hodet studs være installert for å presise fot-pund spesifikasjoner.

Bruksanvisning

1 Legg toppakning på forsiden av motorblokken. Juster hullene i pakningen med pigghullene på motorblokken for å bestemme hvilken side av pakningen er øverst og som er den nederste. Pakningen er anti-symmetrisk; snu det hvis hullene ikke justere riktig.

2 Fjern pakningen og spre høy temperatur hode-pakning klebemiddel på bunnen. Bruk fingeren til å spre et tynt lag over hele undersiden. Ikke vær bekymret for å bli rotete: For mye lim er greit, men for lite er en feil. Sett pakningen tilbake på plass på motorblokken ved å justere hullene i pakningen med dem på blokken.

3 Træ de ti hode studs i motorblokken for hånd gjennom hullene av toppakning. Etter at de er for hånd, rygg dem av tre hele omdreininger for å gi dem spille. Hvis piggene er på plass, er det vanskelig å sette hodet på motorblokken, så smøre toppakning lim på toppen av hodet pakning. Dekker hele toppen av pakningen med et tynt lag; igjen, er for mye ikke et problem, men for lite er.

4 Hev hodet over stenderne og senk den over dem, med hver stud inn i tilsvarende hull i hodet og ut den andre siden som hodet passer ned på blokken. Stram hvert hode stud.

5 Sett passende størrelse stjerners kontakten på momentnøkkel. Les hode-stud installasjonsinstruksjonene som er gitt av produsenten for å finne riktig antall fot-pounds kreves for installasjon. Vanligvis er dette tallet rundt 240 fot-pounds. Juster kontakten innstilt kalibrering krage til dette nummeret.

6 Plasser kontakten på hver bolt og skiftenøkkel det individuelt med riktig moment. Drop en skive rundt stud og følger det med en mutter. Trekk hver mutter til fot-pounds spesifikasjoner som er gitt av leder-stud produsentens instruksjoner.