Slik installerer en Glass Quarter Panel på en Chevy S-10 Blazer

Montering av glass kvartal panel på døren din Chevrolet S-10 Blazer krever demontering din Blazer dør. Glasset kvartal panel holdes på plass til døren av noen festebolter innenfor døren. For å installere en ny glass kvartal panel, fjerne indre dørpanelet og gamle glass. Det er en vanskelig prosess, men det bør ikke ta deg mer enn en time.

Bruksanvisning

1 Åpne døren og lirke ut armlenet med en skrutrekker. Armlenet panel holdes på plass av en enkelt låseklips. Fjern klippet med en flat skrutrekker og fjern armlenet panelet fra døren.

2 Fjern plastklemmene som fester innerpanelet på døren med en flat skrutrekker. Det finnes flere klemmene langs hele kanten av det indre panel. Når klippene er fjernet, kan du løfte den indre panelet fra døren. Koble den elektriske tilkoblingen før du fjerner indre panel.

3 Løsne og fjern de fire hjørne boltene fra glasset med en pipenøkkel. Fjern glasset og installere et nytt kvartal panel på din S-10.

4 Fest og stram boltene til glasset. Sett den indre panelet til døren og koble den elektriske tilkoblingen. Sett på armlenet panelet og lukke døren.