Slik installerer en Garmin Zumo

Slik installerer en Garmin Zumo


Garmin Zumo GPS serie enheter gi kraftig navigasjonssystem for motorsykkelen. Installere Garmin Zumo til motorsykkelen er ganske enkel og kan gjøres i en ettermiddag, slik at du skal utforske veier med din Garmin Zumo på kort tid.

Bruksanvisning

1 Koble strøm til montering av Garmin Zumo. Finn de to løsrevne ledninger i motordekselet bak frontlys på motorsykkelen. Bruk en volt meter for å fastslå polariteten ledninger og koble ledningene på Zumo mount til ledninger i motordekselet bak frontlys.

2 Installer på styret for Garmin Zumo. Festeenheten kan installeres på to forskjellige måter. Slik installerer du U-bolten og festeenheten, vikle U-bolten rundt styret og veilede endene gjennom festeenheten. Bruk en skiftenøkkel til å stramme mutrene for å feste basen. Du kan også installere på styret til kløtsj / brems klemmebraketten. Fjern de to fabrikkinstallerte bolter fra motorsykkelens clutch / brems klemmebraketten. Veilede Garmin Zumo bolter gjennom styret, avstandsstykkene og klemmebraketten. Trekk til nye bolter for å feste basen.

3 Fest bunnplaten stykke til Garmin Zumo mount. Træ flathead bolter gjennom Zumo mount og bunnplate stykker. Når du har tredd boltene gjennom fjellet, tilsett nøtter til endene av boltene og bruke en skiftenøkkel til å stramme dem godt.

4 Fest Garmin Zumo bunnplaten til festeenheten. Fest bunnen av dobbeltkontakt arm til ballen på styret basen ved å feste dem sammen. Snapper ballen på bunnplaten i toppen av dobbeltkontakt arm. Trekk knotten på dobbeltkontakt armen litt for å holde delene på plass. Justere festet for bedre synlighet, og stram knotten på dobbeltkontakt arm for å feste braketten.

5 Installer Garmin Zumo GPS-mottakeren til Zumo mount. Koble strømkabelen til Zumo mount, deretter snu opp spaken plassert på toppen av Zumo mount. Vend den magnetiske gummihetten ned under Zumo mount. Smekk Zumo GPS-mottakeren på fjellet og snu spaken på toppen av fjellet ned. Stram sikkerhetsskruen plassert foran spaken for å fullføre installasjonen.

Hint

  • For å fjerne Garmin Zumo GPS-mottakeren fra fjellet, løsne sikkerhetsskruen og vipp opp på fjellet med spakene. Mottakeren vil lett løsner fra fjellet.
  • Koble bar strømledningene som beskrevet i trinn 1 vil føre til at garantien på din Garmin Zumo. Hvis du ikke ønsker å ugyldiggjøre garantien på din Garmin Zumo, har en bil elektriker komplett Trinn 1 for deg før du fortsetter.