Slik installerer en Frontfanger på en 1968 Camaro

Etter suksessen med Chevrolet introduksjon av 1967 Camaro, 1968 modeller ble forståelig nok lite endret. Små forbedringer ble gjort, inkludert måten den tynne, krom støtfanger foran - som så identisk med den forrige modellen på utsiden - var festet til bilen. Selv om det er utformet for å beskytte fronten av bilen, kan den minste frontkollisjon forårsake skade på originalen støtfanger. Erstatnings støtfangere produsert av markedet selskaper er laget for 1968 Camaro. Installere en skinnende, ny støtfanger vil gran opp foran bilen.

Bruksanvisning

1 Fjern skruene fra forsiden lisens plate med en stjerneskrutrekker, og fjern platen. Nå under midten av støtfangeren og fjern de to mutterne fra boltene som fester lisens plate braketten til midten av støtfangeren med en socket, tre-tommers forlengelse og skralle. Fjern skivene fra undersiden av boltene, og trekk boltene rett ut av toppen av støtfangeren.

2 Plasser en stikkontakt, seks-tommers forlengelse og skralle på mutteren på undersiden av en av de ytre hjørner av den fremre støtfanger. Vri mutteren og ta den, vaskemaskin og gummipute fra undersiden av hjørnestøtten. Trekk støtfanger bolt rett ut av toppen av støtfangeren. Fjern mutteren, skiven, pute og bolten fra det motsatte hjørnet av støtfangeren på samme måte. Legg merke til at den resterende halvdel av hver av putene vil forbli i mellom undersiden av støtfangeren og hjørnestøtten.

3 Plasser en socket, seks-tommers forlengelse og skralle på mutteren som ligger på braketten som fester støtfangeren foran førersiden ramme rail - som ligger under støtfangeren. Vri mutteren av støtfangeren bolt. Fjern mutteren og skiven fra undersiden av støtfangeren. Fjerne bolten fra toppen av støtfangeren. Ha en hjelper holder støtfangeren på plass, og fjern mutteren, vaskemaskin og bolt fra den gjenværende støtfanger braketten.

4 Skyv støtfanger bort foran fronten på bilen, de må være forsiktige med å la endene av støtfangeren ta kontakt med den malte overflaten på front fendere og Valance. Fjern støtfangeren fra bilen.

5 Sjekk hjørnebeslag for å sikre den resterende halvparten av gummiputer ikke fjernet tidligere er fortsatt på plass. Skyv putene tilbake på plass på hjørnebeslag hvis de falt ut under fjerning av støtfangeren.

6 Bruk en hjelper til å plassere fremre støtfanger mot fronten av bilen. Skyv støtfangeren på plass, de må være forsiktige med å la støtfanger berørings malte overflater. Har hjelperen holder støtfangeren på plass når monteringshullene i støtfangeren på linje med monteringshullene i parentes.

7 Sett de to senter støtfanger bolter gjennom hullene i støtfangeren og inn i monteringshullene i lisensen plate braketten. Plasser skiver og muttere på de motsatte ender av boltene. Stram mutterne finder stramt.

8 Sett støtfanger bolter gjennom monteringshullet i et av hjørnene på støtfangeren. Skyv bolten gjennom pute og hjørnestøtten. Presse den andre halvdel av puten på den gjengede ende av bolten, etterfulgt av skive og mutter. Stram mutteren for hånd. Installere bolten, pute, skive og mutter på den motsatte side av støtfangeren på samme måte. Har hjelperen slipper støtfangeren.

9 Sett støtfanger bolter gjennom hullene i støtfangeren og gjennom brakettene festet til rammen skinnene. Plasser en skive og mutter på den gjengede enden av hver bolt. Stram boltene med fingrene.

10 Skyv støtfanger litt fra side til side eller front-to-back til den er sentrert på bilen. Stram mutterne på midtkonsollen med en stikkontakt og en momentnøkkel til 18 fot-pounds. Stram hjørnestøtten nøtter til 22 fot-pounds. Trekk til rammeskinnebrakett nøtter til 20 fot-pounds.

11 Sett front lisens plate.

Hint

  • Trykk ned på hvelvet bolthodet på toppen av støtfangeren når du fjerner nøtter fra undersiden. Dette vil holde bolten fra å snu mens du prøver å vri av mutteren.