Slik installerer en framhjuls Hub i en 1988 Chevrolet S10

Chevy S10 minitruck gjort sine koteletter som et mindre alternativ til full størrelse lastebil, noe som betyr et par ting så langt som design er bekymret. "Mini" aspektet innebar at S10 måtte ha moderat størrelse motorer, god drivstofføkonomi og god håndtering for en lastebil. Men "truck" del mente at det hadde fortsatt å være tøff nok for arbeid og landbruks plikt. Den gamle S10 er hjullager gjøre takt som lastebil-tøff, men ved hjelp av S10 som det var ment å bli brukt betyr at du må bytte dem ut før eller senere.

Bruksanvisning

1 Blokker lastebilens bakhjul, foran og bak. Bryt fremre hjulmuttere løs, heve fronten på lastebilen og støtte det med jackstands. Ta av hjulet for å eksponere bremsen forsamlingen. Fjern bremsekalippernes bolter, løft bøylen gratis og henge den fra kabinettet ved hjelp av et stykke av heavy-duty wire. Dette er et godt tidspunkt å erstatte pads, så undersøke dem for å se om de er forfalt.

2 Dra og vri fett hetten fra sentrum hub for å eksponere spindelmutteren. Fjern splinten i mutteren med et sett med tang, og fjern deretter mutteren. Hold orden på vaskemaskinen bak mutteren - det er viktig. Når du har mutteren av, trekke rotoren av spindelen, igjen å være på vakt mot fallende skiver og inventar. Når du får rotoren ut, trekker de indre og ytre lagrene ut med en skrutrekker, og ta selene med dem.

3 rense rotoren med et løsemiddel som bremserens eller aceton grundig. Fjern alle spor av den gamle fett, smuss og jord-away bærende materiale. Kontroller rotoren for sprekker og overflødig å score, og bytt om nødvendig. Husk å rengjøre pakking olje utenfor den nye rotoren ved hjelp pause renere, hvis du får en ny.

4 Pakk den nye indre hjullager full av fett, enten ved hjelp av en smøremaskin eller håndflaten din. Tvinge fettet inn i lageret forsamlingen, og slå den og gjenta et par ganger til grundig pels lagerflatene. Skyv den nye indre lager inn på baksiden av rotoren, og installere den nye pakningen og pakningen hvis du fikk dem. Skyve rotoren tilbake på spindelen.

5 Gjenta pakking prosedyre med den ytre peiling, og skyv den på over spindelen og inn i rotoren. Rengjør trykkskive du fjernet tidligere, og strøk det rikelig på begge sider med fett. Husk: det er egentlig ikke noe slikt som for mye fett der hjullagre er bekymret. Worst-case scenario, vil noen lekke forbi pakningen når du strammer mutteren. Skyv trykkskive over spindelen og på toppen av det ytre lager.

6 Tre kronemutteren på spindelen, og stram den til 12 fot-pounds. S10 slott mutter går løs, noe som betyr at det krever bare innledende dreiemoment til det helt på plass lagrene i rotoren. Når du bruker 12 fot-pounds, vil du løsne mutteren for å justere sporene i slottet mutteren med hullet i spindelen. Dette er bakover fra den vanlige prosedyren, men igjen, dette går mutter på løs.

7 Monter låsesplinten som du fjernet den - eller aller helst, må du installere en ny. Skyv pinnen gjennom hullet, og bøy den bakover på seg selv som du fant det. Noen lys kraner med en liten hammer kan hjelpe deg å trimme pinnen til spindelen og mutteren. Spinne rotoren for å sikre at den beveger seg fritt. Installer bremsekalippernes, og stram sine bolter til 37 fot-pounds. Monter hjulet, og gjenta på den andre siden.

Hint

  • Før du installerer bremsekalippernes boltene, må du rengjøre den glatte delen av bolten akselen og gi det en liberal belegg av fett. Dette vil bidra til bøylen for å gli lettere på bolten, og sikre enda pad slitasje og forventet brems ytelse. Bare sørg for å rense fett ut av bolt tråder, siden fett på gjengene vil skew din moment lesing.