Slik installerer en Flat Speaker Cable

Slik installerer en Flat Speaker Cable


Flat høyttalerkabel er svært nyttig for de miljøer som presenterer uoverkommelige begrensninger når du forsøker å ledningen i veggen. Dette kan være på grunn av veggens overflate, hva som er bak det eller andre hindringer. Flat ledning benytter en selvklebende bakside og males overflaten, noe som gjør installasjonen rask og usynlig.

Bruksanvisning

1 Kutt høyttalerledningen til ønsket lengde. Pass på at ledningen kan komme fra nær forsterkeren til høyttaleren uten å belaste eller strekk.

2 Løsner nok av den øvre støtte overflaten for å eksponere høyttalerledningene. Skyv disse ledningene inn i de inkluderte barriere stripe adaptere. Fest ledningene med en liten flat skrutrekker.

3 Skjær fire musefletter av konvensjonell 16-gauge speaker wire med wire klipp. Strip 1/2 tomme av hver ende av pigtail med wire strippere.

4 Skrelle av selvklebende bakside på flat wire, og trykk den til ønsket overflaten. Klem ut overflødig luftbobler med plast sparkel.

5 Skru bindende legg caps på både forsterkeren og høyttalerne. Skyv 16 gauge musefletter knyttet til den flate ledningen inn i hullene på innleggene. Skru caps med klokken for å feste ledningen.

6 Mal flat ledning for å matche baseboard eller fargen på veggen, om ønskelig.