Slik installerer en Enkelhet SMF1-B1

Den SimplicitySMF1-B1 er en full-motion tilt og svivel veggfeste for de fleste 19-tommers til 40-tommers flatskjerm-TV som veier opptil 60 pounds. Den SMF1-B1 kan du forlenge, trekke, tilt og sving TV mer enn 15 inches fra veggen for å få den beste visningsvinkelen. Enkelhet SMF1-B1-teknologi tillater opp til 15 grader på tilt bevegelse uten bruk av verktøy. De universalholder passer de fleste merker av flat-TV. Installere SMF1-B1 er relativt enkel og tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Finn riktig maskinvare for å bruke til å montere SMF1-B1 til skjermen ved å måle avstanden mellom festebrakett hullene på skjermen. Hvis monteringshullene er tett sammen, og på linje med pre-boret hull i mutteren braketten, ikke bruk den vertikale festebraketter og horisontale tverrstengene. Bare plassere mutter braketten på baksiden av TV-en, og juster skruehullene skjerm med hullene i mutter brakett, feste mutteren braketten til skjermen med riktig størrelse monteringsskruer og hoppe over de neste fire trinn.

2 Plasser en vertikal monteringsbrakett fra SMF1-B1on baksiden av skjermen, ved å spanning det likt mellom de øverste og nederste festehull på venstre side av skjermen. Slip riktig størrelse montering skrue med skive gjennom braketten, deretter gjennom den lille nylon avstands og til slutt, skru den inn i toppbrakettmontering hullet på venstre side av skjermen. Gjenta for den nederste venstre hullet. Installer høyre vertikale monteringsbraketten på samme måte.

3 Slip et kors brakett i sporet på toppen av den venstre vertikale monteringsbraketten, både gjennom øvre sporene i mutterfeste og til slutt gjennom sporet i høyre vertikale festebraketten. Installere den nedre tverr braketten på samme måte.

4 Ta 1/4-tommers-by-3/8-tommers skruer inn i sporet i tverrliggeren som hviler over gjenget hull i vertikale tverrbjelke i alle fire kryss av tverrbjelker og vertikale monteringsbraketter. Træ hver skrue inn i et gjenget hull i vertikale monteringsbraketten og stram dem med 3/16 tommer unbrakonøkkel gitt.

5 Sentrer mutter braketten mellom de vertikale festebraketter, og settes det 1/4-tommers-by-3/8-tommers skruer gjennom de øvre og nedre tverrbjelker og skru dem inn i de gjengede hullene i mutter braketten. Stram skruene med 3/16 tommer unbrakonøkkel.

6 Finn et egnet sted for SMF1-B1. Finn midten av en stud i veggen nærmest ønsket sted og på ønsket monteringshøyde ved hjelp av en stud finder, etter stud finder produsentens instruksjoner. Merke stedet med en blyant.

7 Juster kanten av en 24-tommers nivå med blyant mark, noe som gjør at nivået er i lodd. Tegn en linje ved hjelp av kanten av nivået på linje med blyantstreken som en veiledning. Sørge for at ledningen strekker seg både over og under høyden av det ønskede monteringsstedet.

8 Hold veggmonteringsbraketten mot linjen på ønsket monteringshøyde slik at blyantstrek kan ses går vertikalt gjennom midten på hullene. Lag en annen blyant merke skjærer den vertikale blyantstreken, og kjører gjennom den horisontale midten av hver av hullene i festebraketten. Fjern festebraketten.

9 Bruk stud finder for å sørge for at hvert merke er sentrert på stud.

10 Sett en 1/8-inch boret i chucken av en drill. Bor et 3-tommers-dypt pilothull i skjæringspunktet mellom hver av de tre blyantmerker. Slip en 1/4-tommers-by-2-1 / 2-tommers lag skrue, følger med på SMF1-B1, gjennom hver av de tre hullene i veggen-monteringsbraketten.

11 Plasser nivået på siden av veggen-monteringsbrakett for å sikre at braketten er i lodd. Sving bunnen av braketten enten venstre eller høyre inntil nivået boble indikerer det er lodd. Snug bunnen lag skrue, sjekker at braketten er i lodd og helt stram sentrum lag skrue. Stram de øverste og nederste lag skruer.

12 Træ 10mm-by-24mm Allen skrue inn i hoveddelen av SMF1-B1 og skyv hoveddelen inn i veggmonteringsbrakett fra toppen, samkjøre Allen skrue med det nederste hullet i høyre side av veggmonteringsbrakett . Trekk til sekskantskruen med 3/32 tommer unbrakonøkkel inkludert, sikring hoveddelen til veggmonteringsbrakett.

1. 3 Montere TV på SMF1-B1 ved å skyve den øverste delen av enden av hoved braketten gjennom sporet i toppen av mutteren braketten. Skrueboltene settes inn i mutteren braketten inn i sporene ved enden av hovedlegemet. Plasser en flat skive over hver stud, træ en nylon mutter på hver bolt og stram nøtter.

Hint

  • Enkelhet leverer ulike lengde skruer og avstandsstykker med SFM1-B1. Det er opp til installatøren å bestemme hvilke skruer og avstandsstykker for å bruke mens du fester enten vertikalt monteringsbraketter eller mutteren braketten til skjermen. Ikke alle skjermer er den samme.
  • Les alltid og følg instruksjonene som følger med elektroverktøy.
  • Bruk alltid vernebriller når du bruker en drill.